Spread the love


Η Chrissy Teigen πήγε χωρίς εσώρουχο στα μουσικά βραβεία «American Music Awards 2016» που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο Los Angeles. Και ξαφνικά άνοιξε τα ποδιά της λίγο παραπάνω και μας «ξεμάτιασε» αφού όλοι καταλάβαμε ότι βγαίνει από το σπίτι της χωρίς εσώρουχο.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι γεννήθηκε στις 30η Νοεμβρίου, 1985 είναι ένα επιτυχημένα μοντέλο. Έκανε το ντεμπούτο της στο ετήσιο Sports Illustrated, στο τεύχος με τα μαγιό του 2010 και, μαζί με την Nina Agdal και Lily Aldridge , και φωτογραφήθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού το 2014.

Η Chrissy Teige γεννήθηκε στο Δέλτα, της Γιούτα των ΗΠΑ. Ο πατέρας της έχει νορβηγική καταγωγή, και η μητέρα της είναι Ταϊλάνδη, γι αυτό και τα χαρακτηριστικά της είναι πανέμορφα. Ο πατέρας της Teigen εργάστηκε ως ηλεκτρολόγος, και αυτό ανάγκαζε την οικογένεια να μετακομίζει συχνά, σχεδόν σε όλη την Αμερική, ώσπου εγκαταστάθηκαν στο Χάντινγκτον Μπιτς, της Καλιφόρνια, όταν ακόμη ήταν έφηβη για να την ανακαλύψει ένας φωτογράφος όταν εργαζόταν σε ένα κατάστημα surf.

Εκτός από Sports Illustrated, η Teigen εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Ocean Drive, Cosmopolitan, και editorials για την ιταλική Vogue , Esquire , Glamour και άλλα πολλά.

Στις 23 Φεβρουαρίου, το 2016, το βιβλίο μαγειρικής της κυκλοφόρησε και έγινε μπεστ σέλερ όπως έγραψαν οι New York Times.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι Chrissy Teigen παντρεύτηκε τον τραγουδιστή John Legend στις 14 Σεπτεμβρίου, 2013, στο Κόμο, της Ιταλίας, και στις 12 Οκτωβρίου, 2015, η Teigen ανακοίνωσε περιμένει το πρώτο της παιδί, μια κόρη, που συνέλαβε μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης . Η κόρη τους, Luna Simone Stephens, γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2016.

Η φωτογραφίες με την εμφάνισή της κατά την είσοδό της στα μουσικά βραβεία 2016 έκαναν γρήγορα τον γύρο του κόσμου σε όλα τα μέσα ενημέρωσης επισκιάζοντας έτσι κάθε άλλη γυναικεία παρουσία.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Chrissy Teigen Chrissy Teigen Chrissy Teigen Chrissy Teigen Chrissy Teigen Chrissy Teigen Chrissy Teigen Chrissy Teigen Chrissy Teigen Chrissy Teigen Chrissy Teigen Chrissy Teigen Chrissy Teigen Chrissy Teigen Chrissy Teigen Chrissy Teigen Chrissy Teigen Chrissy Teigen Chrissy Teigen Chrissy Teigen

Δείτε περισσότερα: dailymail.co.uk

Δείτε και τις υπόλοιπες γυναικείες παρουσίες των μουσικών βραβείων:



Spread the love