Spread the love


Η Selena Weber είναι το μοντέλο που κατάγεται από τη Νότια Καρολίνα και της αρέσει να πηγαίνει συχνά στο ηλιόλουστο Μαϊάμι. Όμως και αυτή της φορά τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα αλλά και τους λουόμενους που δεν μπορούσαν να ξεκολλήσουν τα μάτια τους από πάνω της.

Η Selena Weber δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, και όταν βρεθεί στην παραλία τότε τα φλας όλα στρέφονται πάνω της. Αυτή τη φορά ένα μικρό λαθάκι της με το πάνω μέρος του μαγιό της έκαναν τις φωτογραφίες της να ταξιδέψουν πολύ γρήγορα.

Αυτό το κορίτσι έχει πολύ γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου και σωματικές αναλογίες που δεν μπορούμε να περιγράψουμε, αφού τα μαρτυράνε όλα οι φωτογραφίες της από την τελευταία επίσκεψή της στην παραλία.

Αυτό που την κάνει περισσότερο αναγνωρίσιμη είναι ένα στίγμα που χει στον δεξιό γλουτό της, που όσες φορές και αν μας τον έχει δείξει με μαγιό το μάτι μας αμέσως πήγε εκεί.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο Instagram έχει καταφέρει με μόνο 178 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 63,2 χιλιάδες followers.

Η 24χρονη Selena Weber είναι ακόμα μια κοπέλα που πρέπει να ακολουθήσεις..

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Selena Weber Selena Weber Selena Weber Selena Weber Selena Weber Selena Weber Selena Weber Selena Weber Selena Weber Selena Weber Selena Weber Selena Weber

Selena Weber

Selena Weber Selena Weber Selena Weber Selena Weber Selena Weber Selena Weber Selena Weber

Selena Weber Selena Weber

Selena WeberSelena Weber



Spread the love