Spread the love


Η Εβίτα Χουντάλα είναι μια Ελληνίδα, πολύ γυμνασμένη που προκαλεί καύσωνα όταν ποζάρει με μαγιό. Η καλλίγραμμη χορεύτρια και χορογράφος είναι ο απόλυτος πειρασμός και πρέπει να ακολουθήσεις στο facebook για να δεις τι «ανοίγματα» έχει..

Η καλλίγραμμη χορεύτρια, όταν φοράει τα μαγιό της, τότε παίρνουν φωτιές οι πλαζ.
Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει τελειώσει με επιτυχία την Επαγγελματική Σχολή Νίκης-Κονταξάκη ενώ έχει διδάξει κλασικό μπαλέτο στο αμερικανικό κολέγιο Derre.

Όμως, εκτός των άλλων η εκθαμβωτική ξανθιά συνεχίζει την ενασχόληση της με τον χορό σε νυχτερινά μαγαζιά όπως επίσης συνδυάζει με επιτυχία τον χορό με την γυμναστική, δίνοντας συμβουλές σε πολλές γυναίκες για την κατάκτηση ενός ονειρεμένου σώματος, σαν το δικό της.

Το είδος της χορευτικής γυμναστικής που διδάσκει στη σχολή χορού που διατηρεί έχει αρχίσει να γίνεται πολύ δημοφιλές στις γυναίκες. Πολύ σύντομα, λοιπόν, θα κυκλοφορήσει σε DVD ένα βίντεο με προπονήσεις διάρκειας δεκαπέντε λεπτών, τις οποίες παρουσιάζει η ίδια.

«Με αυτό το DVD οι γυναίκες που δεν έχουν πολύ χρόνο για να πάνε στο γυμναστήριο επειδή εργάζονται ή έχουν άλλες υποχρεώσεις θα μπορούν να διατηρούνται σε φόρμα και να έχουν ένα καλλίγραμμο, αλλά πάνω απ’ όλα θηλυκό κορμί, κάνοντας τις ασκήσεις της εν λόγω χορευτικής γυμναστικής από το σπίτι τους εύκολα και οικονομικά» εξηγεί η Εβίτα Χουντάλα και συμπληρώνει ότι αυτές οι προπονήσεις θα ανέβουν και σε σχετικό κανάλι, που θα δημιουργήσει η ίδια στο YouTube. Παράλληλα με τις ασκήσεις, θα δίνει και διάφορα tips ομορφιάς και διατροφής.

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love