Spread the love


Η Ιωάννα Τούνη ανήκει στην κατηγορία γυναικών που και να θέλουν, δε μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Είναι μια πολύ εντυπωσιακή ξανθιά, που την θυμόμαστε από τις εμφανίσεις της στην κοσμική Μύκονο, με bikini, και από τότε την ακολουθούμε στο Instagram.

Εντυπωσιακή, ξανθιά, με κορμί που θα ζήλευαν πολλές, χαρίζει άφθονες λήψεις στους χιλιάδες followers της στο Instagram, φροντίζοντας πάντα να κλέβει τις εντυπώσεις.

Δεν είναι, όμως, μία από τις πολλές ωραίες γυναίκες με έφεση στο φωτογραφικό φακό. Στα προφίλ της στα social media, δηλώνει πως έχει σπουδάσει παιδαγωγικά και πως εργάζεται σε σχολείο, κάτι που την κάνει ακόμα πιο επιθυμητή ως γυναίκα.

H Ιωάννα Τούνη σπούδασε Παιδαγωγική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, και ως τόπο διαμονής της δηλώνει την Θεσσαλονίκη. Θα πρέπει να αναφέρουμε, σύμφωνα με τις φωτογραφίες της που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ασχολείται σε νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας, όπου κερδίζει όλα τα βλέμματα.

Είναι αυτό που λέμε, έχει όλο το πακέτο.

Για όσους δεν έχουν μνήμη, πρέπει να αναφέρουμε ότι ήταν η ξανθιά θεά που εντοπίστηκε το καλοκαίρι στον Ορνό, με τα πλάνα της για ακόμη μια φορά να αξίζουν πολλούς αναστεναγμούς.

Η καλλονή φορώντας κίτρινο αποκαλυπτικό bikini φρόντισε να χαρίσει στους θαυμαστές της ένα αξέχαστο θέαμα. Το πληθωρικό και χυμώδες κορμί της την έκαναν να ξεχωρίσει. Πριν αναστενάξετε κι εσείς με αυτά που θα δείτε, να σας πούμε ότι η Ιωάννα συνοδευόταν από τον σύντροφό της με τον οποίο έκαναν παιχνιδάκια μέσα στο νερό.

Όμως η ξανθιά καλλονή με καταγωγή από τις Σέρρες δεν έμεινε μόνο στα μπάνια του λάου.

Το προφίλ που διατηρεί στο Instagram γεμίζει από ελκυστικές φωτογραφίες με σούπερ σέξι πόζες που με χαρά επισκεπτόμαστε και αναμεταδίδουμε.

Η εντυπωσιακή ξανθιά εμφανίστηκε ακόμα μια φορά σε κοσμική παραλία προκαλώντας πανικό στα αρσενικά. Αυτή τη φορά επέλεξε να φορέσει ένα καυτό μαύρο μπικίνι και πήγε να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα στην κοσμική Ψαρρού.

Η κάμερα την εντόπισε να βολτάρει στην παραλία μαζί με μια φίλη της. Στο πέρασμά της προκάλεσε αναστεναγμούς, με τα ανδρικά βλέμματα να μην την χορταίνουν. Το θανατηφόρο κορμί της ήταν το καλύτερο θέαμα για όλους τους διάσημους λουόμενους του νησιού των ανέμων.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Ιωάννα Τούνη στο Instagram έχει κάνει πολύ καλή δουλειά αφού κατάφερε μα μόνο 358 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να τραβήξει περισσότερους από 71,3 χιλιάδες followers.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη



Spread the love