Spread the love


Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές κοπέλες που την γνωρίσαμε το 2006 όπου συμμετείχε στο διαγωνισμό Playmate, και είχε κερδίσει τις εντυπώσεις. Πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της, αλλά τώρα το έχει ξεπεράσει, βρίσκοντας το παλιό καλό εαυτό της.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι το πανέμορφο μοντέλο που μας είχε εντυπωσιάσει με το θάρρος της όταν είχε περάσει μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας, όμως βγήκε νικήτρια και πλέον δείχνει να μην φοβάται τίποτα.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Ακόμα και τους 300 της Βουλής στους οποίους θέλησε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο να στείλει ένα μήνυμα.

Έτσι, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τις ανάγκες γνωστής εταιρίας, έκανε φωτογράφιση στον τελευταίο όροφο κεντρικό ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί μόνο με τα εσώρουχά της στο μπαλκόνι, με φόντο τη Βουλή των Ελλήνων, κάνοντας με τον τρόπο αυτό τη δική της διαμαρτυρία για το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας μας έχει βγάλει από τα ρούχα μας!

«Ακόμα και αν ο Αλέξης πουλήσει την Ακρόπολη, εμείς θα την πάρουμε πίσω», δήλωσε η πρώην Playmate.

Ίσως αρκετοί να έχουν δει την Ευρυδίκη, αφού το 2006 συμμετείχε στο διαγωνισμό Playmate. Από τότε η 30χρονη σήμερα, άρχισε να κάνει κάποιες φωτογραφίσεις και να εργάζεται ως μοντέλο, όμως αργότερα σταμάτησε να ασχολείται επαγγελματικά με αυτό τον χώρο, αν και οι προτάσεις πέφτουν ακόμα… βροχή!

Πλέον η πανέμορφη Ευρυδίκη κάνει επιλεκτικές φωτογραφίσεις, γιατί όπως δηλώνει και η ίδια νιώθει ακόμα σέξι! Αν και τον τελευταίο καιρό είχε αποσυρθεί από το μόντελινγκ εξαιτίας της μάχης που έδωσε με τον καρκίνο, τον οποίο και κατάφερε να νικήσει, τώρα δείχνει ξανά διάθεση να επιστρέψει δυναμικά από εκεί που είχε σταματήσει.

Πέρασε πολύς καιρός όταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μας συστήθηκε στο διαγωνισμό Playmate και εκ τότε ο χώρος της μόδας έχει μετατραπεί σε μεγάλη της αγάπη παρόλο που έχει σπουδάσει μάρκετινγκ.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κηφισιά (που ακόμα και σήμερα μένει) ενώ μιλάει άπταιστα τούρκικα (εκτός από ελληνικά και αγγλικά) καθώς η μητέρα της κατάγεται από τα Πριγκηπονήσια του Βοσπόρου.

Λατρεύει τη γυμναστική και πιο συγκεκριμένα τη μέθοδο Pilates ενώ και η ιππασία είναι μια από τις μεγάλες της αγάπες.

Αυτήν την περίοδο αλωνίζει την υφήλιο και κάνει φωτογραφήσεις ενώ όταν επιστρέφει στην Ελλάδα εργάζεται επιλεκτικά ως μοντέλο σε εκθεσιακά κέντρα στον λιγοστό χρόνο που της απομένει.

Το φλερτ παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή της διότι της αρέσει να τη φλερτάρουν και θέλει ο άνδρας που θα σταθεί στο πλευρό της να είναι ευγενικός, ισχυρός, μερακλής και large, όπως αναφέρει, για να μπορεί να αφήνεται πάνω του.

Για αυτό η ευχή που θα ήθελε να γίνει πραγματικότητα θα ήταν να βρει «αυτόν» που την ταξιδέψει σε άγνωστους προορισμούς και που θα την απογειώσει σε όλα τα επίπεδα.

Φλογερή και γεμάτη πάθος, η μελαχρινή οπτασία Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχει βάλει πλώρη για μεγάλα πράγματα και ονειρικά ταξίδια που θα τη ξετρελάνουν αφού εκείνη μαγεύει τον ανδρικό πληθυσμό με την εντυπωσιακή εμφάνιση της.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ανήκει στο ζώδιο της Υδροχόου, και όπως δηλώνει, αγαπημένος της προορισμός είναι η Νέα Υόρκη και Ντουμπάι.

Όταν ρωτήθηκε για τα επίθετα που τη χαρακτηρίζουν, απάντησε με μεγάλη ταχύτητα ότι είναι: «κακομαθημένη, απαιτητική και ατίθαση».

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι όσοι θέλετε μπορείτε να την ακολουθήσετε στον λογαριασμό της στο Instagram αφού είναι από τις λίγες κοπέλες που δεν διατηρεί λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε τη στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Δείτε και ορισμένες παλαιότερες φωτογραφίες της που κόβουν τα ανάσα:

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Ρίξτε και μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που με μόνο 361 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει τραβήξει σαν μαγνήτης επάνω της περισσότερους από 22,2 χιλιάδες followers.



Spread the love