Spread the love


Η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια πολύ σέξι εμφάνιση στο νέο της video clip, επιλέγοντας φούξια μπότες και αποκαλυπτικά εσώρουχα κι έτσι έκανε όλους τους φίλους της να την θαυμάσουν.

Η Κατερίνα Στικούδη σε κάθε της δουλειά έχει τον τρόπο να κάνει τους άλλους να την προσέξουν, γιατί είναι πολύ όμορφη, έχει εντυπωσιακά γυμνασμένο κορμί, και όταν επιλέγει να φοράει σέξι ρούχα, τότε δένει το γλυκό.

Έτσι και αυτή τη φορά, η γλυκιά Κατερίνα είναι πολύ σέξι στο νέο της βίντεο κλιπ, τα γυρίσματα του οποίου γίνονται αυτόν τον καιρό.

Η τραγουδίστρια έδωσε μία γεύση στους φίλους της που την ακολουθούν στα social media για το τι τους περιμένει, ανεβάζοντας φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram.

Σε αυτές βλέπουμε την Κατερίνα με ένα χτένισμα-υπερπαραγωγή, φούξια μπότες και σέξι εσώρουχα, και όποιος αντέξει.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Κατερίνα Στικούδη γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1985 στη Θεσσαλονίκη και είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, μοντέλο και παρουσιάστρια.

Σταθμός στην καριέρα της ήταν το 2005, όταν σε ηλικία 20 ετών συμμετείχε στα καλλιστεία των ΑΝΤ1 και στέφθηκε Miss Ελλάς της χρονιάς, ενώ Σταρ Ελλάς αναδείχθηκε η Ευαγγελία Αραβανή, με την οποία διατηρούν μέχρι και σήμερα φιλικές σχέσεις.

Έχει σπουδάσει στο ΤΕΙ Λάρισας, στο τμήμα των Ιατρικών Εργαστηρίων, και στο βιογραφικό της αναφέρει ότι υπήρξε αθλήτρια κολύμβησης στον ΠΑΟΚ, που το το 2001 είχε έρθει πέμπτη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Δείτε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην σέξι Κατερίνα Στικούδη (ΦΩΤΟ)

Λίγο αργότερα, εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Μις Κόσμος, ενώ παράλληλα έκανε πολλές φωτογραφίσεις, κυρίως για περιοδικά. Το 2006, σε ηλικία μόλις 21 ετών, επιλέχθηκε για να συμμετάσχει ως παρουσιάστρια στο κομμάτι της μόδας, στην εκπομπή Πρωινός καφές. Επιπλέον, κάνει και μια guest εμφάνιση ως ηθοποιός στη σειρά «Τα κορίτσια του μπαμπά».

Δείτε την στο Facebook το Twitter και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Κατερίνα Στικούδη

Δείτε και ορισμένες εντυπωσιακές, αλλά παλαιότερες φωτογραφίες της που ανέβασε στο Facebook Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη



Spread the love