Spread the love


Το Mykonos Live TV ή αλλιώς το κανάλι των σταρ, γιορτάζει τα έξι χρόνια λειτουργίας του, που κατέγραψε όλες τις κινήσεις των επωνύμων – ξενών και Ελλήνων- που πάτησαν το πόδι τους στο νησί των Ανέμων, και το γιορτάζει.

Το Mykonos Live TV μέσα στα έξι χρόνια της επιτυχημένης του λειτουργίας σημείωσε πάνω 75.000.000 views στο youtube.

Διεθνείς αποκλειστικότητες, θέματα παγκόσμιου ενδιαφέροντος, τις πιο καυτές αποκαλύψεις, τα καλύτερα πάρτι, τα πιο εντυπωσιακά events.

Όλη η παγκόσμια αφρόκρεμα πέρασε από τον φακό του Mykonos Live TV που τους απαθανάτισε με όποια δυσκολία για τα αδηφάγα μάτια των πιστών του φίλων.

Πρωταγωνιστές του Χόλλυγουντ, αστέρες του τραγουδιού, του αθλητισμού και της μόδας, Έλληνες celebrities, και βέβαια οι πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη για τα μάτια σας μόνο!

Μείνετε συντονισμένοι και ετοιμαστείτε για το πάρτι της χρονιάς στην Μύκονο!

Το Mykonos Live TV σβήνει τα έξι κεράκια και το γιορτάζει στις 27 Μαίου στο πολυτελές «DK Oyster Beach Restaurant & Bar» στην παραλία του Πλατύ Γυαλού.

Το μενού περιλαμβάνει μουσική, χορό, επίδειξη μόδας και ένα δώρο που θα συζητηθεί. Ένα διήμερο απόλυτης χλιδής στην Μύκονο, μια προσφορά του ξενοδοχείου «Mykonos Kosmoplaz Beach Hotel & Resort» και του «DK Oyster Beach Restaurant & Bar».

Ετοιμάζουμε από τώρα τις βαλίτσες μας, γιατί θα είστε όλοι εκεί!

Δείτε την σελίδα του mykonoslive.tv και στο Facebook

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε την Ιταλίδα καλλονή που αναστάτωσε την Ψαρρού για την ιδανική πόζα:

Η φιλοσοφία του Instagram έχει φέρει εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου πιο κοντά με την φωτογραφία. Οι περισσότεροι πλέον σπαταλούν χρόνο στα κλικς προκειμένου να εντυπωσιάσουν με τις λήψεις τους.

Κάποιοι βέβαια προχωρούν ένα βήμα παραπέρα, ξεφεύγοντας από τις κοινότυπες selfies καθώς μέσω της φωτογραφίας προσπαθούν να διαφημίσουν προϊόντα. Οι εικόνες τους απεικονίζουν τους ίδιους σε διάφορες πόζες ανάλογα με το προς διαφήμιση αντικείμενο και για αυτές τις εικόνες κερδίζουν χρήματα από τις εταιρείες.

Σε αυτή την κατηγορία των instagramers ανήκει και η Ιταλίδα που θα δείτε στο βίντεο τpoy ακολουθεί. Η κάμερα απαθανάτισε την νεαρή κοπέλα στην Ψαρρού, όπου επιδόθηκε σε διάφορες κανονικές και μή πόζες προκειμένου να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα! Όλα για την τέχνη των selfies!

Η Σάσα Σταμάτη στην Μύκονο να ψωνίζει ανδρικό δώρο:

Την Μύκονο επέλεξε η Σάσα Σταμάτη για τις διακοπές του Πάσχα. Η κάμερα πέτυχε την όμορφη ξανθιά δημοσιογράφο στα Ματογιάννια, όπου έκλεψε την παράσταση με το παράστημα, τον αέρα και το καλόγουστο casual ντύσιμό της.

Χαμογελαστή, ευδιάθετη και φορώντας ένα λευκό κολλητό jean που κολάκευε την άψογη σιλουέτα της, απόλαυσε την βόλτα της στα γραφικά σοκάκια, ενώ σταμάτησε σε γνωστό κατάστημα, όπου ψώνισε ένα ανδρικό δώρο. Για ποιον τυχερό προοριζόταν το δώρο δεν μάθαμε, καθώς η κουκλάρα Σάσα κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε κι ένα βίντεο δώρο στους αναγνώστες του lifeviews.gr:

Δείτε ακόμα:

Όλα τα «καυτά» θέματα του «Mykonos Live TV» παίζουν εδώ (VIDEO)



Spread the love