Spread the love


Η πανέμορφη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που συμμετέχει στο «My style rocks» και έχει τραβήξει τα βλέμματα με κάθε της εμφάνιση, είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες, και κορίτσι με σχετικό παρελθόν, που ξέρει ότι αρέσει.

Είχε κάνει ένα πέρασμα από τα καλλιστεία των «Playmate» ενώ πρόσφατα συμμετείχε στο «Ρουκ Ζουκ» με την παρέα της.

Η σχέση της με τον πλαστικό χειρούργο την έχει κάνει πιο όμορφη και λαμπερή, αφού δεν αρνείται ότι έχει κάνει μικροδιορθώσεις, αλλά ποιος νοιάζεται; Η αλήθεια είναι ότι είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες, και δεν υπάρχει περιπτώσει να περάσει από δίπλα μας και να μην γυρίσουμε το κεφάλι για να την θαυμάσουμε.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει καταγωγή από την Τρίπολη όπου διατηρούσε μαζί με την μητέρα της κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων που διαφήμιζε μέσα από το Facebook δειγματίζοντας τα ρούχα επάνω της.

Είναι σύζυγος γνωστού πλαστικού χειρούργου, συγκεκριμένα του Αριστομένη Γιαννόπουλου και σε αυτόν οφείλεται και το άψογο πρόσωπο της, καθώς η συγκεκριμένη κοπέλα δεν κρύβει πως έχει υποβληθεί σε κάποιες μικροεπεμβάσεις στο πρόσωπο και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Βέβαια, η Αλεξάνδρα που τώρα διαγωνίζεται για το στιλ της στο «My Style Rocks», κάποτε συμμετείχε σε μία από τις πιο πολυσυζητημένες διαφημίσεις. Η διαφήμιση για το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας είχε διχάσει την κοινή γνώμη με τις sexy νοσοκόμες, που μία από αυτές ήταν και η συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη του show.

Εμφάνιση που προκάλεσε τσουνάμι θαυμασμού από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία «συνελήφθη» στην Ψαρρού με καυτό, λευκό μπικίνι ανεβάζοντας την θερμοκρασία. Η κάμερα τσάκωσε την ξανθιά νοσοκόμα στο σποτ του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα, εντυπωσιάζοντας τους λουομένους με την παρουσία της. Μαζί της ήταν ο σύντροφός της, πλαστικός χειρουργός Αριστομένης Γιαννόπουλος και ένας φίλος του ζευγαριού. Οι αντιδράσεις ενθουσιασμού από τον αντρικό πληθυσμό είναι σχεδόν καθημερινότητα για το κορίτσι από την Τρίπολη που αυτή την περίοδο είναι στα καλύτερά του, καθώς μετά την συμμετοχή του στην διαφήμιση για την αιμοδοσία, οι προτάσεις πέφτουν βροχή.

Η πανέμορφη ξανθιά πάντως είναι γεννημένη το 1993, και κατακτά με πολύ γρήγορους ρυθμούς της αθηναϊκής show biz, η οποία έχει θαμπωθεί από την ομορφιά της και κυρίως τον τρόπο που παίζει με τον φακό, στον οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Μια πολύ προσεκτική ματιά στους λογαριασμούς των social media που χειρίζεται η ίδια θα ανακαλύψετε πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες της, για να σας φτιάξει τη μέρα.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές της φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου



Spread the love