Spread the love


Η Ιφιγένεια Γουγουτσά ήταν η πιο εντυπωσιακή παρουσία στις παρελάσεις όλης της χώρας της 28ης Οκτωβρίου και όχι άδικα

Η ξανθιά δασκάλα Δημοτικού σχολείο του Ναυπλίου εντυπωσίασε άπαντες στην ιστορική πόλη της Αργολίδας με την στιλιστική της επιλογή κατά την συνοδεία των μαθητών για την παρέλαση της επετείου του «ΟΧΙ».

Η εντυπωσιακή δασκάλα είναι η Ιφιγένεια Γουγουτσά, η οποία κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και μας απέδειξε για μία ακόμα φορά πως οι γυναίκες του Βορρά μπορούν να μας… καθηλώσουν.

Η όμορφη ξανθιά κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα, αλλά και να προκαλέσει… χαμό στα social media με το φόρεμά της και τις ψηλοτάκουνες γόβες της. Βέβαια, αυτό είναι κάτι… φυσιολογικό, μια και πρόκειται για μία πανέμορφη γυναίκα που ξέρει να προσέχει τον εαυτό της, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν από τον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που έγινε τόσος ντόρος σχετικά με την εμφάνιση μου στην παρέλαση» λέει στο protothema η εκπαιδευτικός που μαγνήτισε τα βλέμματα στην μαθητική παρέλαση στο Ναύπλιο

Δείτε την στο Facebook

Ιφιγένεια Γουγουτσά

Ιφιγένεια Γουγουτσά Ιφιγένεια Γουγουτσά Ιφιγένεια Γουγουτσά Ιφιγένεια Γουγουτσά Ιφιγένεια Γουγουτσά Ιφιγένεια Γουγουτσά Ιφιγένεια Γουγουτσά Ιφιγένεια Γουγουτσά Ιφιγένεια Γουγουτσά Ιφιγένεια Γουγουτσά Ιφιγένεια Γουγουτσά Ιφιγένεια Γουγουτσά Ιφιγένεια Γουγουτσά Ιφιγένεια Γουγουτσά Ιφιγένεια Γουγουτσά Ιφιγένεια Γουγουτσά Ιφιγένεια Γουγουτσά Ιφιγένεια Γουγουτσά Ιφιγένεια Γουγουτσά



Spread the love