Spread the love


Η Λίλυ Καλαποθαρά είναι μία νεαρή fashion designer με εντυπωσιακό λογαριασμό στο Instagram, που μας κάνει να υποκλιθούμε στο ταλέντο της , αλλά και στην ομορφιά της. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει μας φτιάχνουν την διάθεση.

Η Λίλυ Καλαποθαρά με κάθε της ανάρτηση στα social media, αναστατώνει τους followers της, καθώς διαθέτει από τους πιο «δυνατούς» λογαριασμούς, γιατί είναι ένα από τα πιο όμορφα και σέξι κορίτσια με δυνατή προσωπικότητα.

Η Λίλυ Καλαποθαρά ανήκει στο ζώδιο του «Ταύρου», και έχει σπουδάσει Μake-up Αrtist και Stylist & Fashion Design, και αυτό φαίνεται και από τον λογαριασμό της στο Instagram, αφού δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι: «Ευελπιστώ στο άμεσο μέλλον να έχω κάνει τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της μόδας, δημιουργώντας τη δική μου σειρά με γυναικεία εσώρουχα και μαγιό. Άλλωστε αυτό είναι και το όνειρο μου. Παράλληλα θα ήθελα να ασχοληθώ με το fashion blogging».

«Προς το παρόν προσπαθώ να μένω αφοσιωμένη στους στόχους μου και στο να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου πάνω στο fashion design όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται. Είμαι ανυπόμονη βλέπεις και θέλω να γίνουν όλα μέσα σε μία μέρα αν γίνεται».

Μάλιστα εκμυστηρεύτηκε ότι απολαμβάνει την μοναξιά της, και αισθάνεται άσχημα όταν οι γύρω της τρώνε κι είναι σε διατροφή.

Δεν ζητάει πολλά από τον άντρα που θα ήθελε να έχει στο πλάι της: «Μου αρκεί αυτός που θα είναι δίπλα μου να είναι ειλικρινής και πάνω απ όλα να αγαπάει και να σέβεται τον εαυτό του ώστε να μπορεί να κάνει το ίδιο και μ εμένα. Σιχαίνομαι τους δήθεν και επιφανειακούς τύπους».

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι με μόνο 96 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 22.8 χιλιάδες followers.

Τέλος, τώρα ξεκίνησε την σελίδα της στο Facebook, και αξίζει να γίνουμε φίλοι της, και να την ακολουθήσουμε μ΄ ένα απλό Like.

Δείτε τη στο Facebook το Facebook II και στο Instagram

Απολαύστε τις τελευταίες αναρτήσεις στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Λίλυ Καλαποθαρά Λίλυ Καλαποθαρά Λίλυ Καλαποθαρά Λίλυ Καλαποθαρά Λίλυ Καλαποθαρά Λίλυ Καλαποθαρά Λίλυ Καλαποθαρά Λίλυ Καλαποθαρά Λίλυ Καλαποθαρά Λίλυ Καλαποθαρά Λίλυ Καλαποθαρά Λίλυ Καλαποθαρά Λίλυ Καλαποθαρά Λίλυ Καλαποθαρά Λίλυ Καλαποθαρά Λίλυ Καλαποθαρά



Spread the love