Spread the love


Η Αντζελίνα Τζολί μαγειρεύει και τρώει… ταραντούλες, σκορπιούς και κατσαρίδες με τα παιδιά της

Η Ατζελίνα Τζολί βρίσκεται στην Καμπότζη, στο πλαίσιο προώθησης της νέας της ταινίας «First They Killed My Father», η οποία βασίζεται στη γενοκτονία που έγινε στη χώρα της Νοτιανατολικής Ασίας.

Η δημοσιογράφος του BBC, Yalda Hakim, συνάντησε τη διάσημη ηθοποιό, η οποία μαγείρευε στα παιδιά της κάποιες από τις ασυνήθιστες τοπικές λιχουδιές της Καμπότζης.

Η Τζολί και τα παιδιά της στήθηκαν μπροστά από τις κάμερες και σε μια μικρή υπαίθρια κουζίνα μαγείρεψαν και δοκίμασαν… έντομα!

Η ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί μίλησε για το πώς οι άνθρωποι επέζησαν σε περιόδους πείνας τρώγοντας έντομα και είπε πως έχει ξαναδοκιμάσει το ιδιαίτερο έδεσμα στο παρελθόν.

Στη συνέχεια η Αντζελίνα Τζολί εμφανίζεται να παίρνει μια ταραντούλα στα χέρια της, να αφαιρεί τα δηλητηριώδη δόντια της και να τη ρίχνει στο τηγάνι. Στο ίδιο σκεύος βρίσκονται και άλλα έντομα, αλλά και ένας σκορπιός. Λίγο μετά το πρώτο τσιγάρισμα, η Τζολί και τα παιδιά της γεύονται τα έντομα μπροστά στην κάμερα.

https://youtu.be/RPEMRqq-shY

Για την απόφασή της να χωρίσει από τον Μπράντ Πιτ μίλησε, πρώτη φορά, η Ανγελίνα Τζολί  κάνοντας την πρώτη επίσημη εμφάνισή της αφότου κατέθεσε αίτηση διαζυγίου κι ενώ συνεχίζεται η αντιπαράθεσή τους για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους.

Ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν η ηθοποιός ζήτησε διαζύγιο ξαφνιάζοντας τους πάντες και, μέχρι σήμερα, δεν είχε αναφερθεί στην απόφασή της. Επίσης, φρόντισε να αποφύγει τα φλας, αν και ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει σε ελάχιστες εμφανίσεις της, στο πλαίσιο της καθημερινότητά της.

Η Αντζελίνα Τζολί δήλωσε ότι: «Πολλοί, πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε αυτή τη δύσκολη θέση. Όλη μου η οικογένεια, όλοι μας δυσκολευόμαστε. Η προσοχή μου είναι στα παιδιά μου και στόχος μου είναι να βρω την έξοδο από αυτό. Είμαστε και θα είμαστε για πάντα οικογένεια και με αυτόν τον τρόπο τα καταφέρνω. Προσπαθώ να βρω τρόπο να διασφαλίσω ότι αυτή η περιπέτεια θα μας κάνει πιο δυνατούς και θα μας φέρει πιο κοντά», συνέχισε η ίδια, ενώ, όταν ρωτήθηκε τι της αρέσει να κάνει το πρωί που ξυπνάει, απάντησε με νόημα: «απλώς, να βγάλω τη μέρα. Είναι δύσκολοι οι τελευταίοι μήνες».

https://youtu.be/brt95Ed5pg4

 

Δείτε πληροφορίες για την Αντζελίνα Τζολί στο wikipedia.org

Δείτε την στο instagram  στο twitter και στο facebook

Δείτε πληροφορίες για την Καμπότζη στο wikipedia.org



Spread the love