Spread the love


Μαζί με το τέλος της προεδρικής θητείας του François Hollande (Φρανσουά Ολαντ), φαίνεται ότι γράφεται και το τέλος της πολύκροτης σχέσης του με την Julie Gayet (Ζουλί Γκαγιέ).

Όπως αναφέρει η ανταποκρίτρια στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά,από το περιβάλλον του François Hollande (Φρανσουά Ολαντ), διέρρευσε στον Τύπο ότι η ηθοποιός δεν πηγαίνει πια στο προεδρικό μέγαρο όπου βρισκότανε καθημερινά.

Δείτε πληροφορίες για τον Francois Hollande στο Wikipedia.org

Δείτε τον Francois Hollande στο Facebook  και το Twitter

«Η ηθοποιός έφθανε το βράδυ, κοιμόνταν εδώ και έφευγε διακριτικά το επόμενο πρωί. Για μένα είναι ξεκάθαρο, δεν είναι πια μαζί» δήλωσε στενός συνεργάτης του γάλλου προέδρου στο περιοδικό VSD.

«Όταν ο πρόεδρος βγαίνει για να πάει στο θέατρο ή σε μια συναυλία, η δεν είναι πια Julie Gayet  μαζί του», τόνισε.

Δείτε την Julie Gayet στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Πριν λίγο καιρό είχε αποκαλυφθεί ο «σκιώδης» ρόλος της Julie Gayet, δηλαδή πως η ερωμένη του Francois Hollande κινεί τα νήματα στο μέγαρο των Ηλυσίων

Ένα νέο βιβλίο δίνει στο φως αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για τη σχέση του Προέδρου της Γαλλίας με την αγαπημένη του  καθώς και τον ρόλο της στο Ελιζέ.

Πρόκειται για μια νέα βιογραφία για τη σύντροφο του Ολάντ την οποία υπογράφει η συγγραφέας και δημοσιογράφος του εβδομαδιαίου περιοδικού στη Γαλλία «Paris Match», Πολίν Ντελασίν.

Σύμφωνα με το βιβλίο, η Julie είναι πού ερωτευμένη με τον Γάλλο Πρόεδρο και όπως η ίδια ισχυρίζεται σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Γαλλίδα ηθοποιός, όπως αναφέρεται στο βιβλίο, ασκεί μεγάλη επιρροή στον Ολάντ, έχοντας λόγο και για το ποιος θα γίνει υπουργός.

Τελικά όμως, όπως προαναφέραμε πιο πάνω το ζευγάρι μάλλον χωρίζει!

 



Spread the love