Για τις διακοπές που έκανε με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και την σύζυγό του Μισέλ μίλησε ο δημοφιλής ηθοποιός Τομ Χανκς.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός, Τομ Χανκς καλεσμένος στην εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ αστειεύτηκε για τις διακοπές της παρέας (μαζί τους ήταν και η Οπρα Γουϊνφρι και ο Μπρους Σπρίνγκστιν) στη Γαλλική Πολυνησία. «Κι εγώ και η Όπρα νευριάσαμε και αναρωτηθήκαμε; εκεί έχει οδηγηθεί ο κόσμος με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Να μην μπορούμε, δηλαδή, να πάμε διακοπές με το σκάφος ενός δισεκατομμυριούχου στην Ταϊτή με έναν πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών χωρίς να το μάθει κανείς;», είπε με χιούμορ ο Τομ Χανκς.

Δείτε τον ηθοποιό στο Facebook, το Twitter και το Instagram


Ο διάσημος ηθοποιός δεν δίστασε να περιγράψει και αστεία περιστατικά που έζησε στο νησί κατά τη διάρκεια των διακοπών με τους εξίσου διάσημους παραθεριστές.

«Αποφασίσαμε να πάρουμε ποδήλατο και να εξερευνήσουμε τν περιοχή, αλλά εγώ πήρα το χειρότερο. Οι άνδρες των Μυστικών Υπηρεσιών πήραν όλα τα καινούργια φανταχτερά ποδήλατα, με δερμάτινες σέλες. Κι έφυγαν όλοι. Ο πρώην πρόεδρος, η Όπρα. Κι έμεινα εγώ πίσω με ένα ποδήλατο με το οποίο δεν μπορείς να μοιράσεις ούτε εφημερίδες».

Δείτε τον Μπάρακ Ομπάμα στο Facebook, το Twitter και το Instagram
Τομ ΧανκςΤομ ΧανκςΤομ ΧανκςΤομ ΧανκςΤομ Χανκς

Τομ Χανκς