Spread the love


Ο κορυφαίος Σωματοφύλακας στον κόσμο (Ράιαν Ρέινολντς) καλείται να προστατεύσει τη ζωή του θανάσιμου εχθρού του, ενός από τους πιο διαβόητους εκτελεστές του πλανήτη (Σάμιουελ Λ. Τζάκσον).

Ο ασταμάτητος σωματοφύλακας και ο αδίστακτος δολοφόνος, βρίσκονται για χρόνια αντιμέτωποι, αλλά τώρα θα βρεθούν μαζί για ένα απίστευτα τρελό 24ωρο. Κατά τη διάρκεια της άγριας περιπέτειας που θα τους μεταφέρει από την Αγγλία έως τη Χάγη, θα αντιμετωπίσουν καταδιώξεις με αυτοκίνητα, αλλόκοτες περιπέτειες με το πλοίο, αλλά και έναν ανελέητο δικτάτορα της Ανατολικής Ευρώπης, που διψάει για αίμα.

Όλοι θέλουν κάποιον να τους προστατεύει. Να είναι δίπλα τους, στα εύκολα και τα δύσκολα. Να τους κρατάει το χέρι και να τους λέει τρυφερά λόγια. Όλοι θέλουν να έχουν τον καλύτερο σωματοφύλακα στον κόσμο, ειδικά αν η ζωή τους είναι ένα επικίνδυνο σενάριο, γεμάτη κακοποιά στοιχεία, όπλα, εκρήξεις, ανθρωποκυνηγητό, κλέφτες κι αστυνόμους.

Ο Σάμιουελ Τζάκσον είναι ένα σκληρό καρύδι του υπόκοσμου που καλείται να εμπιστευτεί τη ζωή του στον Ράϊαν Ρέινολντς. Μαζί, θα φτιάξουν το καλύτερο κινηματογραφικό ντουέτο, μετά από αυτό της Ουίτνει Χιούστον με τον Κέβιν Κόστνερ. Μαζί, θα γράψουν ιστορία…

«Ο Σωματοφύλακας του Εκτελεστή», έρχεται στις 17 Αυγούστου για να παραδώσει μαθήματα ατελείωτου, καλοκαιρινού γέλιου και δράσης. Φυσικά από την ODEON.

Δείτε το site και το Facebook της ταινίας

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία:      ΠΑΤΡΙΚ ΧΙΟΥΖ

Σενάριο:              ΤΟΜ ΟΚΟΝΟΡ

Ηθοποιοί:            ΣΑΜΙΟΥΕΛ ΤΖΑΚΣΟΝ, ΣΑΛΜΑ ΧΑΓΙΕΚ, ΓΚΑΡΙ ΟΛΝΤΜΑΝ, ΡΑΙΑΝ ΡΕΙΝΟΛΝΤΣ

Διάρκεια:            1 λεπτά

Πρεμιέρα:           Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

Χρονολογία παραγωγής:             2017

Είδος ταινίας:    ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Χώρα παραγωγής:          ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας:              ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Δείτε εδώ το trailer και φωτογραφικό υλικό από την ταινία εδώ:

Σωματοφύλακας

Σωματοφύλακας

Σωματοφύλακας

Σωματοφύλακας

Σωματοφύλακας Σωματοφύλακας

Σωματοφύλακας



Spread the love