Spread the love


Απίστευτο! Έβγαλε την κατσίκα του να βοσκήσει στο… πάρκο ένας άνδρας στα Χανιά της Κρήτης.

Η δημοτική αρχή Χανίων προσφέρει στους δημότες του την υπηρεσία του βοσκότοπου έξω από την πόρτα τους.

Έτσι, ένας Χανιώτης άδραξε την ευκαιρία και έβγαλε την κατσίκα του να… βοσκήσει στο πάρκο της Νέας Χώρας, χαρίζοντας στους συμπολίτες του μία εικόνα που δεν είχαν ξαναδεί, όπως αναφέρει το flashnews.gr.

Ο Χανιώτης, με αρκετό χιούμορ, κρατάει την κατσίκα του δεμένη και με λουράκι και την πήγε στο πάρκο να βοσκήσει, μια και είχε άφθονο χορταράκι για να τρώει για πολλές ημέρες μάλιστα.

Δείτε πληροφορίες για τα Χανιά στο Wikipedia.org

Μάλιστα ο ίδιος απαθανάτισε την εμπειρία του, «τρολάροντας» με αυτό τον τρόπο τη δημοτική αρχή, αλλά και το δημοτικό λιμενικό ταμείο, σημειώνει η τοπική ιστοσελίδα.

Ούτως ή άλλως με δυσκολία καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για πάρκο, αφού το έχουν «ζώσει» τα αγριόχορτα, τα οποία έχει φροντίσει η δημοτική αρχή και το δημοτικό λιμενικό ταμείο, όπως φαίνεται και στην ταμπέλα, να αναπτυχθούν ελεύθερα. Αξίζει να παρατηρήσετε τα χόρτα σε σχέση με τα παγκάκια για να καταλάβετε το ύψος στο οποίο έχουν φτάσει.

Δείτε το site του Δήμου Χανίων

Και όλα αυτά όχι σε κάποιο πάρκο απόμερης περιοχής, αλλά σε πάρκο μιας από τις πιο κεντρικές συνοικίες των Χανίων, αυτή της Νέας Χώρας, στην ακτή Παπανικολή, την ίδια περιοχή που ο δήμος οραματίζεται να αναπλάσει!

κατσίκα κατσίκα κατσίκα κατσίκα κατσίκα κατσίκα



Spread the love