Spread the love


Για τις εργασίες συντήρησης και βελτίωσης της λειτουργίας του οδικού άξονα θα διακόπτονται προσωρινά, τμήματα του οδικού δικτύου της περιοχής Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

 

Eιδικότερα, στον οδικό άξονα της Λεωφόρου Παπανδρέου, θα πραγματοποιούνται τμηματικές διακοπές κυκλοφορίας μέχρι και τις 19 Αυγούστου από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 6.00 το πρωί της επόμενης μέρας.

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν σε δύο φάσεις, περιλαμβάνουν πρώτα την ολοκλήρωση του τμήματος της Λεωφόρου Παπανδρέου από τη συμβολή της με την οδό Μπουμπουλίνας έως και την οδό Μιχαληνού στο ρεύμα προς Πειραιά, ενώ στη δεύτερη φάση οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο τμήμα από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Ηετιώνειας Ακτής και συγκεκριμένα 100 μέτρα πριν από την είσοδο της σήραγγας.

Μετά από αυτό το σημείο θα απαγορεύεται η διέλευση όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Παπανδρέου από τον κλάδο εξόδου της σήραγγας έως τη συμβολή με την οδό Μπουμπουλίνας στο ρεύμα προς Κερατσίνι-Κόρινθο.

Σημειώνεται ότι η Τροχαία σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου θα τοποθετήσουν κατάλληλες σημάνσεις για τις εναλλακτικές διαδρομές που πρέπει να ακολουθήσουν οι οδηγοί, ενώ η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά με ανακοίνωσή της παρακαλεί τους οδηγούς να τηρούν και να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες (40 Km/h).

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Spread the love