Spread the love


O τρόπος που ο σύζυγος της νεκρής από τον σεισμό ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να νοσηλευθεί στο ΚΑΤ δείχνει την απίστευτη αναλγησία του κράτους.

O τρόπος που ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να νοσηλευθεί στο ΚΑΤ δείχνει την απίστευτη αναλγησία του κράτους.

Ο λόγος για τον Γιώργο Βαλήλη, ο οποίος είδε τη γυναίκα του να χάνεται κάτω από τα συντρίμμια του σπιτιού τους, στο σεισμό της Λέσβου, ενώ ο ίδιος κατάφερε μεν να βγει την τελευταία στιγμή, αλλά τραυματίσθηκε.

Ο κ. Βαλήλης μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και τα όσα είπε συγκλονίζουν: «Κοιμόμουν στον επάνω όροφο και βρέθηκα στο ισόγειο», τόνισε αρχικά περιγράφοντας τη σφοδρότητα του σεισμού.

«Παλέψαμε με τον καρκίνο, τη χάσαμε από τον Εγκέλαδο», είπε για την αδικοχαμένη γυναίκα του.

Ο κ.Βαληλής έκανε γνωστό ότι αγόρασε το εισιτήριό του για να έρθει με το πλοίο της γραμμής στην Αθήνα για να εισαχθεί στο ΚΑΤ. «Μου έδωσαν λεφτά όσοι με επισκέφθηκαν. Τόσο δύσκολο ήταν για το κράτος να μου δώσει ένα εισιτήριο, μια καμπίνα για να πάω; Υπήρχε κάποιος άλλος που να χτυπήθηκε τόσο από το σεισμό; Έχασα τη γυναίκα μου… Χτύπησα…», είπε

«Με άφησαν μόνο μου…», συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι η ταλαιπωρία του συνεχίσθηκε και όταν έφθασε στον Πειραιά, αφού δεν υπήρχε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

 



Spread the love