Spread the love


Συνεχίζει να συγκλονίζει η είδηση του χαμού τριών νέων ανθρώπων από το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Κύμη.

 

Η 26χρονη Κατερίνα Χαραμαρά, ο Γιάννης Κατσής και ο Τάκης Καρατζής, που βρίσκονταν στις πίσω θέσεις του μοιραίου τζιπ ήταν τα τρία θύματα του τροχαίου, ενώ ο οδηγός και σύντροφος της άτυχης κοπέλας, Χρήστος Καραβάς και ο Δημήτρης Δελούδης, συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.

Κύμη

Πώς συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο

Το tvstar.gr αναφέρει ότι το δυστύχημα, σύμφωνα με εκτιμήσεις πρέπει να έγινε στο μεσοδιάστημα από 7.30 μέχρι τις 8.00 το πρωί του Σαββάτου. Το τζιπ ερχόταν από Αλιβέρι με προορισμό την Κύμη, όταν στην ευθεία του κεντρικού παραλιακού δρόμου εξετράπη, χτύπησε στο τσιμεντένιο κράσπεδο, αναποδογύρισε και σύρθηκε πάνω του για 20 περίπου μέτρα. Έπειτα έπεσε από ύψος 4μέτρων στην παραλία. Οι πρώτοι που έφτασαν, Πολιτική Προστασία του δήμου, Πυροσβεστική, Αστυνομία και Λιμενικό, αντίκρισαν την κοπέλα έξω από το αυτοκίνητο και να επιπλέει νεκρή στα κύματα, τους δύο άντρες που καθόντουσαν πίσω μαζί της, καταπλακωμένους από την οροφή και τις σιδεριές του τζιπ, και τον οδηγό με τον συνοδηγό σε κατάσταση σοκ.

Κύμη

Κύμη

Κύμη

Κύμη

Η τραγική κατάληξη του ζευγαριού

Στο μεταξύ, μόνο συγκίνηση προκαλεί η ιστορία του ζευγαριού που χώρισε ο θάνατος. Η 26χρονη Κατερίνα Χαραμαρά, που χθες κηδεύτηκε σε κλίμα έντονης οδύνης στην Πυλία Μεσσηνίας, έχασε τη ζωή της στο τζιπ που οδηγούσε ο σύντροφος της, Χρήστος Καραβάς.

Κόρη του δημοτικού συμβούλου της Πύλου Νέστορος, η μελαχρινή κοπέλα σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών και το 2015 πήρε το πτυχίο της. Οι συμφοιτητές, που παραμένουν συγκλονισμένοι από τον θάνατό της, μιλούν για τον έρωτά της για της για τον 31χρονο Χρήστο Καραβά, για τον οποίο μάλιστα μετακόμισε και στην Κύμη προκειμένου να μοιραστούν εκεί το κοινό τους μέλλον καθώς είχαν αρραβωνιαστεί.

Κύμη

Φωτογραφίες και βίντεο: tvstar.gr



Spread the love