Spread the love


Ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες

Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία εξηγεί ότι η πλειοψηφία των υπαλλήλων της θα εργαστεί κανονικά, γεγονός που της επιτρέπει να πραγματοποιήσει περισσότερο από το 92% των 2.400 πτήσεών της που προβλέπονταν για εκείνη την ημέρα.

Την Τρίτη η Ryanair έκανε πρόβλεψη για την ακύρωση 190 πτήσεων, κρίνοντας τότε ότι 30.000 πελάτες της θα επηρεαστούν από την κινητοποίηση αυτή, η οποία χαρακτηρίστηκε για άλλη μια φορά «ανώφελη».

Η Ryanair διευκρίνισε ότι όλοι οι πελάτες της που θα επηρεαστούν από την κινητοποίηση αυτή έχουν ειδοποιηθεί με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και SMS από την Τρίτη.

Το αίτημα για απεργία την Παρασκευή αφορά το ιπτάμενο προσωπικό της εταιρείας στην Ισπανία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Πορτογαλία και την Ιταλία.

Στη Γερμανία, απεργία των πιλότων και του ιπτάμενου προσωπικού είχε ήδη γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου, όταν είχαν ακυρωθεί 150 πτήσεις. Ωστόσο το γερμανικό συνδικάτο Verdi έχει περιθώριο μέχρι αύριο, Πέμπτη, το βράδυ να ανακοινώσει αν θα μετάσχει ή όχι στην απεργιακή κινητοποίηση της Παρασκευής.

 



Spread the love