Το γνωστό μοντέλο με το υπέροχο κορμί αυτό το διάστημα είναι στις ΗΠΑ και με αναρτήσεις της στα social media μας υπενθυμίζει ότι έχει φωτογένεια από όποια πλευρά και να την βλέπει ο φακός. Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν.

Στις ΗΠΑ βρίσκεται αυτές τις μέρες η Χριστίνα Στεφανίδη και ανέβασε ορισμένες φωτογραφίες της με ιδιαίτερη χαρά και λάμψη, από αυτό της το ταξίδι.

Είναι γνωστό της πάση ότι οι γλουτοί της Χριστίνας την κάνουν να ξεχωρίζει, αλλά και από το πολύ όμορφο βλέμμα της. Όταν όμως φοράει μαγιό ή κορμάκια ή ολόσωμα τότε η φαντασία μας απογειώνεται.


Η Χριστίνα έχει επισκεφθεί το Λας Βέγκας και το Μαλιμπού και όπως λένε οι καλά γνωρίζοντας, έμειναν όλοι έκπληκτοι από τις επιδόσεις της με τις εμφανίσεις της στις παραλίες.

Το κορίτσι του Παναγιώτη Κονέ, έχει ένα από τα ωραιότερα κορμιά στην ελληνική σόουμπιζ, με ιδανικές αναλογίες και σοκολατένιο χρώμα.

Δείτε τη στο instagram

Απολαύστε την στις φωτογραφίες που ανεβάζει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, και μας κόβει την ανάσα.

Αυτός είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος για το μεγάλο φωτο-αφιέρωμα που ακολουθεί, μαζί με ορισμένα από τα καλύτερα βίντεο που πρωταγωνηστεί:

A day in Laguna with @isaac_zoller 001

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Christina Stefanidi (@cri_stef) στις

  


CHRISTINA STEFANIDI 1CHRISTINA STEFANIDI 2CHRISTINA STEFANIDI 3CHRISTINA STEFANIDI 4CHRISTINA STEFANIDI 5CHRISTINA STEFANIDI 6CHRISTINA STEFANIDI 7CHRISTINA STEFANIDI 8CHRISTINA STEFANIDI 9CHRISTINA STEFANIDI 10CHRISTINA STEFANIDI 11CHRISTINA STEFANIDI 12CHRISTINA STEFANIDI 13CHRISTINA STEFANIDI 14CHRISTINA STEFANIDI 15CHRISTINA STEFANIDI 16CHRISTINA STEFANIDI 17CHRISTINA STEFANIDI 18CHRISTINA STEFANIDI 19CHRISTINA STEFANIDI 20CHRISTINA STEFANIDI 21CHRISTINA STEFANIDI 22CHRISTINA STEFANIDI 23CHRISTINA STEFANIDI 24CHRISTINA STEFANIDI 25CHRISTINA STEFANIDI 26CHRISTINA STEFANIDI 27CHRISTINA STEFANIDI 28CHRISTINA STEFANIDI 29CHRISTINA STEFANIDI 30CHRISTINA STEFANIDI 31CHRISTINA STEFANIDI 32

CHRISTINA STEFANIDI 33CHRISTINA STEFANIDI 34CHRISTINA STEFANIDI 35CHRISTINA STEFANIDI 36CHRISTINA STEFANIDI 37CHRISTINA STEFANIDI 38CHRISTINA STEFANIDI 39CHRISTINA STEFANIDI 40CHRISTINA STEFANIDI 41