Spread the love


Σε μία από τις διασημότερες Ελληνίδες στα social media εξελίσσεται η Χρυσούλα Ζήρα, καθώς έχει «κάψει» τις καρδιές του ανδρικού πληθυσμού με τις σκέτες «κόλαση» φωτογραφίες της.

Είναι μόλις 24 ετών, ξανθιά με σκούρα μάτια και ωραίο χαμόγελο και η παρουσία της έχει κάνει αίσθηση και γι’ αυτό αναγκάζει χιλιάδες άνδρες να παρακολουθούν καθημερινά το προφίλ της με την ελπίδα να δημοσιεύσει κάτι.

Η όμορφη ξανθιά Χρυσούλα Ζήρα με καταγωγή από την Κέρκυρα και την Κόρινθο,  γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, όπου σπούδασε «Ναυτιλιακά».

Μπορεί να ασχολείται με τον τομέα της ναυτιλίας αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορεί να ασχοληθεί και με μια άλλη «αγάπη» αυτή της φωτογραφίας και γιατί όχι και με το μόντελινγκ, αφού διαθέτει αναλογίες μοντέλου.

Σαν γνήσιο θηλυκό η Χρυσούλα Ζήρα καταφέρνει να λαμβάνει ποικίλα σχόλια που αφορούν την εμφάνιση της από τα ανδρικό κοινό, είτε θετικά είτε αρνητικά, αλλά είναι ο χαρακτήρας της τέτοιος που δεν πτοείται, αν κάποιος πει κάτι άσχημο γι’ αυτήν καθώς είναι ακομπλεξάριστη.

Το δυνατό της σημείο όπως λέει και η ίδια, φυσικά και είναι τα οπίσθιά της, αλλά και το κορμί της γενικά, κάτι που διαπιστώνεται βλέποντας τις φωτογραφίες της.

Η Χρυσούλα Ζήρα εκτός από την σέξι πλευρά της διαθέτει εξυπνάδα, μόρφωση και γενικά είναι ένας «καλλιεργημένος» άνθρωπος.

Όποιος την γνωρίσει από κοντά θα δει πως δεν είναι μόνο «φρου φρου κι αρώματα» αλλά ένα άτομο δυναμικό και συνάμα ευαίσθητο, με μια γλυκύτητα που σε κερδίζει με την μία.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Χρυσούλα Ζήρα  Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα  Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα Χρυσούλα Ζήρα

Χρυσούλα Ζήρα



Spread the love