Spread the love


Η Μαρία Κορινθίου είναι η Ελληνίδα που λατρεύουμε, και ξέρει πως με κάθε της πόζα προκαλεί «εγκεφαλικά», αλλά τώρα με αυτή με τη νέα γυμνή της φωτογράφηση για το περιοδικό Down Town δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης. Είναι Θεά..

Μάλιστα, όπως παραδέχεται η ίδια στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό: «Πάντα το γυμνό αρέσει, αλλά δεν προκαλεί όπως παλιότερα, σηκώνει σχολιασμό, κουβέντα, κριτική, κουτσομπολιό, όμως μέχρι εκεί».

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας τους φόβους της: «Ο μόνος εχθρός που έχω είναι ο χρόνος. Δεν μπορώ να τα βάλω μαζί του, κανείς δεν μπορεί. Όποιος λέει ότι είναι ευτυχισμένος που μεγαλώνει λέει ψέματα. Δεν ξέρω πώς θα είμαι σε δέκα χρόνια, δηλαδή στα 47 μου.

Οι ανασφάλειές μου είναι ανάλογες με την διάθεσή μου. Είναι φορές που αισθάνομαι σέξι και άλλες που κρύβομαι στο κρεβάτι και δεν θέλω να με δει κανένας».

Όμως τώρα, που φωτογραφίζεται γυμνή, για το Down Town το παραδέχεται: «Το γυμνό πάντα αρέσει».

Ωστόσο, με αφοπλιστική ειλικρίνεια η ηθοποιός αναφέρει πως «δεν αρκεί μια καλή εμφάνιση. Θα με δουν, θα αρέσω σε κάποιους, μετά τι γίνεται; Το θέατρο είναι πολύ αυστηρό και θέλει να το προσεγγίσεις με μελέτη και σεβασμό».

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Μαρία Κορινθίου έχει γεννηθεί στις 30 Δεκεμβρίου 1979 (ηλικία 37) στην Αθήνα και έχει ύψος που δεν ξεπερνάει τα 170 εκατοστά.. Στο παρελθόν μας έχει χαρίσει υπέροχες φωτογραφίες της, και στη συνέχεια μας κέρδισε με το υποκριτικό της ταλέντο.

Για το ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού με τον Γιάννη Αϊβάζη (το ζευγάρι έχει μαζί την μικρή Ισμήνη) είπε: «Όταν με ρωτάνε αν θα κάνω άλλο παιδί, μου έρχεται στο μυαλό ένα “αχ”. Δεν ξέρω αν έχω τις αντοχές. Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε δεν το θέλω».

Δείτε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στη Μαρία Κορινθίου (ΦΩΤΟ)

Τέλος, η Μαρία Κορινθίου στο Instagram έχει κάνει καταπληκτική δουλειά αφού έχει καταφέρει με 1,780 δημοσιευμένες της φωτογραφίες να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 269 χιλιάδες followers.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook το Facebook mariakorinthiou collection και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου



Spread the love