Spread the love


Για ακόμα μια φορά η πανέμορφη Bella Hadid μας παρουσίασε την γλυκιά της πλευρά όταν την φωτογράφησαν παπαράτσι στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, να ακουμπά με το κορμί της στον υαλοπίνακα του σπιτιού της. Απολαύστε τη.

Όσα και να πούμε για την Isabella Hadid όπως είναι ολογράφως το όνομά της δεν φτάνουν για να περιγράψουμε την ομορφιά της και την εντυπωσιακή της παρουσία.

Η Bella Hadid είναι μια κούκλα νεαρή Αμερικανίδα μοντέλο μόδας, ηθοποιός που αν και είναι μόλις 20 ετών εντούτοις την γνωρίζουν σε όλο τον κόσμο.

Η Isabella Hadid είναι μια αναγνωρισμένη Αμερικανίδα μοντέλο μόδας και ηθοποιός, που αν τώρα σε ηλικία μόλις 20 ετών έχει καταφέρει όλα αυτά, φανταστείτε ότι έχει όλα τα χρόνια μπροστά της για να μεγαλουργήσει.

Η Bella Hadid, είναι μια από τις πιο διάσημες μουσουλμάνες supermodel, που ποζάρει σε τολμηρές φωτογραφίες, αλλά και δείχνει το στήθος της για της ανάγκες της δουλειάς της.

Είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες 20χρονες, (έχει γεννηθεί στις 9 Οκτωβρίου 1996) επιτυχημένο μοντέλο, και μεγαλύτερη αδερφή της Gigi Hadid, όπως και ο αδελφός της είναι κατά το ήμισυ Γερμανοί και μισοί Παλαιστίνιοι. Παιδιά της τηλεστάρ Yolanda και του Mohamed Hadid, εκατομμυριούχο του real estate, που η περιουσία του εκτιμάται στα 200 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Θα πρέπει να δούμε όμως και την τελευταία δημόσια εμφάνιση της Bella Hadid στο Παρίσι, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017, με τις φωτογραφίες της να κάνουν γρήγορα τον γύρο του κόσμου, και δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε γιατί.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε και την εντυπωσιακή της φωτογράφηση της Bella Hadid από τον Inez Van Lamsweerde και τον Vindoodh Matadin για τη Vogue Italia στο τείχος που κυκλοφόρησε για τον Ιούνιο 2017.

Δείτε ακόμα:

Τα προηγούμενα αφιερώματα του lifeviews.gr στην Bella Hadid (ΦΩΤΟ)



Spread the love