Spread the love


Σίγουρα την έχετε δει στην εκπομπή «Ότι να ‘ναι» του ΣΚΑΪ που παρουσιάζεται ως η «σέξι Έλενα» και πολύ θα την έχετε ακούσει και στο ραδιόφωνο «Sportfm» στο πλάι του Βαγγέλη Περρή. Και ναι, η Θεσσαλονικιά Έλενα Κρεμλίδου είναι πραγματικά καυτή.

Σίγουρα την έχετε δει στην εκπομπή «Ότι να ‘ναι» του ΣΚΑΪ που παρουσιάζεται ως η «σέξι Έλενα» και πολύ θα την έχετε ακούσει και στο ραδιόφωνο «Sportfm» στο πλάι του Βαγγέλη Περρή. Και ναι, η Θεσσαλονικιά Έλενα Κρεμλίδου είναι πραγματικά καυτή.

Η εκθαμβωτική νεαρή Έλενα Κρεμλίδου κατέβηκε από την συμπροτεύουσα για να σπουδάσει βιοχημικός μηχανικός όμως αυτό που την κέρδισε ήταν η μεγάλη της αγάπη, ο χορός.

Η Έλενα Κρεμλίδου διαθέτει εντυπωσιακές αναλογίες ενώ συμμετέχει και στην Εθνική ομάδα cheerleading. Η 21χρονη Θεσσαλονικιά θέλει να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από μια καριέρα στο μόντελινγκ.

Το κορίτσι είναι επίσης πολύ εργατικό και όταν δεν σχεδιάζει το μέλλον της, δουλεύει ως barwoman ή promoter.

Με το στυλάκι της, την τσαχπινιά της και τους γλουτούς της που κανονικά τους βρίσκεις μόνο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο ποζάρει με απίστευτα καυτές εμφανίσεις στο Instagram και έχει καταφέρει να έχει πάνω από 47 χιλιάδες followers.

Το παρατσούκλι της είναι mariposa και αυτό χρησιμοποιεί ως όνομα στο Instagram(@elena_mariposa) που στα ισπανικά θα πει πεταλούδα. Γάντι της πάει με την τσαχπινιά που κουβαλάει.

Σήμερα μια και το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά η Έλενα Κρεμλίδου αποφάσισε να βγει στην παραλία  με μαγιό για τις ανάγκες της εκπομπής «Οτι να ναι», ικανοποιώντας με τον τρόπο αυτό την επιθυμία των περισσοτέρων, το οποίο όπως ήταν φυσικό προκαλούσε τις αισθήσεις του αντρικού πληθυσμού..

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Απολαύστε την….

Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου  Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου Έλενα Κρεμλίδου

Έλενα Κρεμλίδου

Δείτε και άλλο καυτό αφιέρωμα του Lifeviews.gr στην Έλενα Κρεμλίδου (ΦΩΤΟ+VIDEO)

 

 

 



Spread the love