Spread the love


Ένα υπέροχο video από το photo shooting για το περιοδικό Survival Secrets με τη κούκλα Ειρήνη, στην φωτογράφηση που άφησε εποχή, μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

Μπορεί η Ειρήνη Κολιδά να αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης μετά το ατύχημα που είχαν οι Μαχητές, όμως με την επιστροφή της στην Ελλάδα οι προτάσεις για εξώφυλλα , συνεντεύξεις σε έντυπα και τηλεοράσεις έπεσαν βροχή, ενώ χαμό προκάλεσε η κυκλοφορία του περιοδικού μαζί με την εφημερίδα Παραπολιτικά που φέρει την υπογραφή της και έχει τίτλο «Survival Secrets by Irini Kolida».

Την γνωρίσαμε μέσα από το Survivor, όπου έκανε αίσθηση με την όμορφη, σέξι, δυναμική και ευαίσθητη παρουσία της. Η Ειρήνη Κολιδά ήταν η πιο γυμνασμένη «Μαχήτρια», αφού λόγω του ότι είναι personal trainer δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο.

Η παίχτρια του Survivor αγαπάει την γυμναστική και τα sports και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήταν τόσο καλή στα αγωνίσματα και μπορούσε ν’ ανταπεξέλθει στις κακουχίες του νησιού.

Μπορεί η Ειρήνη Κολιδά να αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης μετά το ατύχημα που είχαν οι Μαχητές, όμως με την επιστροφή της στην Ελλάδα οι προτάσεις για εξώφυλλα , συνεντεύξεις σε έντυπα και τηλεοράσεις έπεσαν βροχή.

Δείτε προηγούμενα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Ειρήνη Κολιδά (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Και να που τώρα όλη αυτή η δημοσιότητα τις βγήκε σε καλό, αφού με την εφημερίδα Παραπολιτικά το περιοδικό που φέρει την υπογραφή της άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, καλό είναι να δούμε και το backstage video.

Δείτε την στο Twitter στο Facebook, το Facebook I, και στο Instagram

Μετά από αυτό πραγματικά έγινε χαμός:

Η Σάσα Σταμάτη τα «έχωσε» on air στην Ειρήνη Κολιδά!

Ξέσπασαν για την Ειρήνη Κολιδά του Survivor: “Ωραία μάνα”

Κάτι από Άγιο Δομίνικο θυμίζει η νέα φωτογράφιση της Ειρήνης Κολιδά, της personal trainer που αποχώρησε από το «Survivor» μετά από το τροχαίο των «Μαχητών». Ποζάροντας με ένα σέξι μαύρο μπικίνι και ένα ψάθινο καπέλο, η Ειρήνη Κολιδά, προκαλεί αναστάτωση στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Στη φωτογραφία, η σέξι Ειρήνη, ποζάρει επάνω στη λευκή αμμουδιά με φόντο τα καταγάλανα νερά της θάλασσας.

#happyshooting #feelingspecial #positivevibesonly #rodotrends #clothesforme #kalimeraaaaaaa!!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irini Kolida (@irini_kolida) στις

Με αφορμή τα προηγούμενα, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο Instagram της Ειρήνης Κολιδά.

Αξίζει όμως να σημειώσουμε ότι κατέχει ένα εκπληκτικό ρεκόρ στο Ελληνικό Instagram με την δημοσιότητα που πήρε μετά το παιχνίδι, αφού με μόνο 48 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 142 χιλιάδες followers.

Ειρήνη Κολιδά Ειρήνη Κολιδά Ειρήνη Κολιδά Ειρήνη Κολιδά Ειρήνη Κολιδά Ειρήνη Κολιδά Ειρήνη Κολιδά Ειρήνη Κολιδά Ειρήνη Κολιδά Ειρήνη Κολιδά Ειρήνη Κολιδά Ειρήνη Κολιδά



Spread the love