Spread the love


Η 43χρονη Vida Guerra είναι ένα από τα πιο σέξι κορμιά σε παγκόσμιο επίπεδο, με υπέροχες φωτογραφίες της στο Instagram που κάνουν όλο τον κόσμο να αναστενάξουν βλέποντας το οπτικό αποτελέσματα.. Η Vida Guerra είναι ένα πολύ «ζουμερό» κορίτσι από την Κούβα με καριέρα στις ΗΠΑ.

Η Vida Guerra γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου 1974 (43 ετών) και έχει έναν από τους πιο εντυπωσιακούς λογαριασμούς στο Instagram με πολύ όμορφες φωτογραφίες της, και έχει καταφέρει με 494 δημοσιεύσεις της να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 504 followers.

Για όσους δεν έτυχε να ακούσουν τίποτα για την Vida Guerra θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι ένα μοντέλο από την Αβάνα, της Κούβας, και στην ηλικία των 43 χρόνων καταφέρνει να ανταγωνίζεται μοντέλα πολλά χρόνια νεότερά της στα ίσια.

Είναι μια από τις πιο Hot Milf του πλανήτη και δεν το κρύβει. Η κουβανική που κάνει καριέρα μοντέλου στην Αμερικανή τελευταία 10 χρόνια τα έχει καταφέρει μια χαρά αφού είναι μια «ζουμερή» 43χρονη και δεν το κρύβει.

Το ύψος της δεν ξεπερνάει τα 160 εκατοστά, αλλά αυτό δεν της στέρησε την παγκόσμια αναγνώριση, κι έτσι δικαιώνει τη λαϊκή ρήση ότι «ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια», αφού παίρνει σάρκα και οστά σε αυτή την εξωτική παρουσία.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα και με την διεθνή τύπο, είναι η πιο επιθυμητή και ερωτεύσιμη κοπέλα άνω των 40, και για να το αντιληφθείτε θα πρέπει να χαλαλίσετε λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με τους προσωπικούς της λογαριασμούς, αλλά και με τις φωτογραφίες της που ακολουθούν

Δείτε την σελίδα της: vidasworld.com

Τέλος, στο instagram έχει καταφέρει με μόνο 435 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 419 χιλιάδες followers.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Δείτε προηγούμενα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Vida Guerra (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε ακόμα:

Vida Guerra: Η 42χρονη Κουβανή θεά (ΦΩΤΟ)

Vida Guerra: Το πιο σέξι ζουμερό milf κορμί (ΦΩΤΟ)



Spread the love