Spread the love


Aυτό το κορίτσι δεν πιάνεται! Μετά απο την βράβευση πρωτοεμφανιζόμενης σταρ του ροζ κινηματογράφου στην Αμερική κέρδισε άξια μια νέα συνεργασία με την γνωστή στον χώρο εταιρεία DDF και ταξίδεψε στην Ισπανία!

Aυτό το κορίτσι δεν πιάνεται! Μετά απο την βράβευση πρωτοεμφανιζόμενης σταρ του ροζ κινηματογράφου στην Αμερική η Inna Innaki κέρδισε άξια μια νέα συνεργασία με την γνωστή στον χώρο εταιρεία DDF και ταξίδεψε στην Ισπανία!

Η Inna Innaki εκτός από βραβευμένη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών ασχολείται και πολύ με τους φίλους της που την ακολουθούν στα social media μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς ανεβάζοντας «καυτές» selfies εστιάζοντας όχι μόνο στο όμορφο πρόσωπο της αλλά και σε διάφορα σημεία του σώματος της που ανάβει την αντρική φαντασία.

Δείτε τη στο Facebook,  στο Twitter και στο Instagram

Όπως η ίδια ανάρτησε στο προφίλ της στο κοινωνικό δίκτυο facebook ταξίδεψε στις 23/2 στην Ισπανία για να κάνει την νέα συνεργασία με την Angelika Heart .

Απολαύστε το video και άλλες καυτές φωτογραφίες της Inna…

Inna Innaki Inna Innaki Inna Innaki Inna Innaki Inna Innaki Inna Innaki Inna Innaki Inna Innaki Inna Innaki Inna Innaki Inna Innaki Inna Innaki Inna Innaki Inna Innaki Inna Innaki Inna Innaki Inna Innaki Inna Innaki Inna Innaki Inna Innaki Inna Innaki Inna Innaki Inna Innaki Inna Innaki Inna Innaki Inna Innaki Inna Innaki Inna Innaki

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα στην Inna από το Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)

 



Spread the love