Spread the love


H τραγουδίστρια του ελληνικού συγκροτήματος «REC», Ξένια αναστατώνει όχι μόνο τον Άγιο Δομίνικο με την παρουσία της, αλλά και την επιλογή της στην ψηφοφορία για το ποιος θα φύγει από το παιχνίδι. Η παίκτρια των «Διάσημων» είναι φωτιά στο Instagram.

Μεγάλη συζήτηση έχει προκληθεί γύρω από την τραγουδίστρια των REC, Ξένια, η οποία αγωνίζεται στην ομάδα των «Διασήμων» στο «Survivor 2018».

H πρόσφατη επιλογή της να προτείνει ως υποψήφια για αποχώρηση (και τελικά να αποχωρήσει) την Κατερίνα Χαλικιά, η οποία ήταν μια από τις πιο «μάχιμες» παίκτριες των «Διασήμων» κι αφετέρου οι «στυλιστικές» της επιλογές στο στο παιχνίδι επιβίωσης, όπου σχεδόν πάντα εμφανίζεται με μπικίνι ή σηκώνει τα μπατζάκια του σορτς της, έχουν φέρει την εκρηκτική τραγουδίστρια να βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας.

Αξίζει δε να αναφέρουμε ότι το hashtag «#ξένια» στο Twitter είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή τις τελευταίες ημέρες.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως είτε ήταν σωστή ως προς την ψήφο της προς την Κατερίνα Χαλικιά, είτε όχι και ανεξάρτητα από την εμμονή να προβάλει διαρκώς το καλλίγραμμο σώμα της, η Ελληνοουκρανή καλλονή διαθέτει όλο το πακέτο για να στοιχειώσει τις ανδρικές φαντασιώσεις.

Το καλογυμνασμένο της κορμί και οι καλοσχηματισμένες καμπύλες της δημιουργούν ένα εντυπωσιακό πακέτο που δεν περνά απαρατήρητο.

Μάλιστα, διαθέτει ένα ιδιαιτέρως χορταστικό Instagram το οποίο είναι χάρμα οφθαλμών και ικανοποιεί στο έπακρο τους αρσενικούς θαυμαστές της.

Απολαύστε ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές της φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό:



Spread the love