Spread the love


H Βερόνικα Ροντρίγκεζ (Veronica Rodgriguez) γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας την 1η Αυγούστου του 1991 (26χρονη) και είναι μια αναγνωρίσιμη πρωταγωνίστρια του ερωτικού κινηματογράφου, που ξεσήκωσε με τις πόζες της και τις φίλες της την παραλία του Μαϊάμι.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει βρεθεί στη βιομηχανία του ερωτικού κινηματογράφου από το 2011 και έχει εμφανιστεί σε πάνω από 200 σκηνές μέχρι στιγμής. Έχει εμφανιστεί με πολλά διαφορετικά ονόματα – Veronica Rodrigue, Barbie (στο BangBros), Barbie Bree και Barbie Booty (στο Reality Kings). Η Veronica μάλιστα, ξεκίνησε πρόσφατα δική της εταιρεία παραγωγής.. (veronicarodriguez.store)

Το 2014 έλαβε υποψηφιότητα στα βραβεία «AVN» για την καλύτερη σεξουαλική σκηνή ομάδας κοριτσιών, και κέρδισε το βραβείο «Fannys» του 2014 για τη μη λευκή πρωταγωνίστρια της χρονιάς.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Veronica Rodriguez γεννήθηκε στη Βενεζουέλα στις 1 Αυγούστου 1991 και πήγε σε καθολικό ιδιωτικό σχολείο, όπου κορίτσια και αγόρια ήταν χωριστά, και έτσι όπως αποκάλυψε το πρώτο φιλί της ήταν με ένα κορίτσι.

Αφού οι γονείς της χώρισαν, η μητέρα της την έφερε στις Ηνωμένες Πολιτείες σχεδόν πριν από 10 χρόνια και παρέμεινε στο Σικάγο του Ιλλινόις για τέσσερα χρόνια, αλλά δεν της άρεσε, καθώς είχε πολύ κρύο το Σικάγο γι’ αυτήν, και στη συνέχεια μετακόμισε στο Μαϊάμι, όπου ο ήλιος λάμπει όλο το χρόνο.

Στο Μαϊάμι πήγε σε δημόσιο σχολείο, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου άρχισε να κάνει τα πάντα, επειδή είχε τόσο μεγάλη ελευθερία. Πριν βγει στη βιομηχανία πορνό, η Veronica δούλευε σε εμπορικό κέντρο ως πωλήτρια. Έπρεπε να εργαστεί σκληρά για να πληρώσει για το σχολείο της.

Τα χρήματα έβγαιναν δύσκολα κι έτσι μια μέρα προσκλήθηκε να εμφανιστεί σε μια ταινία ενηλίκων για το επιπλέον «χαρτζιλίκι»… Τα χρήματα ήταν καλά και της άρεσε η προσοχή που της έδειξαν, έτσι συνέχιζε να γυρίζει ερωτικές σκηνές κάθε εβδομάδα και έτσι ξεκίνησε η καριέρα της.

Πρόσφατα ξεκινήσει τη δική της ιστοσελίδα όπου δημοσιεύει τις δικές της σκηνές. Το 2014 ήταν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά γι ‘αυτήν καθώς κέρδισε το βραβείο «Fannys» (επιλογή exxxotica fan) και ήταν υποψήφια για το βραβείο «Cream Dream» από την «XRCO»..

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της στην παραλία που πόζαρε με το μαγιό της, και αναστάτωσε με την παρέα της:



Spread the love