Spread the love


Η Rosanna Arkle αυξάνει διαρκώς τους φίλους της στο Instagram γιατί δεν έχει θέμα να αφήνει τους φίλους που την ακολουθούν να χαζέψουν το υπέροχο κορμί της με τις τέλειες καμπύλες. Είναι μια«καυτή» προσωπικότητα της Αυστραλίας που ξεσηκώνει θύελλες με το κορμί της.

Η 29χρονη Rosanna Arkle είναι μοντέλο και τηλεοπτικό αστέρι (The GC) από την Αυστραλία που οι φωτογραφίες της τακτικά κάνουν τον γύρο του κόσμου, και αν δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο Instagram θα καταλάβετε γιατί οι πάνω από 3,8 εκατομμύρια φίλοι που την ακολουθούν την λατρεύουν.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ακόμα, ότι είναι από την Νέα Ζηλανδία και η ενασχόληση της με το μόντελινγκ προέκυψε εντελώς τυχαία όταν ανακάλυψαν τις πόζες της στα social media, και από τότε έκανε το χόμπι της επάγγελμα.

Τώρα απολαμβάνει μια υπέροχη ζωή στις ΗΠΑ, αφού όλος ο κόσμος υποκλίνεται στις σωματικές της αναλογίες, και όχι άδικα.

Δείτε την σελίδα της: rosannaarkle.com

Της αρέσει να ποζάρει αμφάς, ή και με την πλάτη στο φωτογραφικό φακό γιατί έχει καταλάβει ότι το πιο δυνατό σημείο επάνω της είναι τα ολοστρόγγυλα οπίσθιά της που είναι από τα ομορφότερα που κυκλοφορούν στο Instagram.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε κι ένα παλαιότερο αφιέρωμα στα οπίσθια της Rosanna Arkle από το LifeViews.gr

Η Rosanna Arkle μπορεί να μας τρελάνει (ΦΩΤΟ)

Rosanna Arkle: Κορμί με 2,9 εκατ. followers (ΦΩΤΟ)

Rosanna Arkle Rosanna Arkle Rosanna Arkle Rosanna Arkle Rosanna Arkle Rosanna Arkle Rosanna Arkle Rosanna Arkle Rosanna Arkle Rosanna Arkle Rosanna Arkle Rosanna Arkle Rosanna Arkle Rosanna Arkle



Spread the love