Spread the love


Σκέτη απόλαυση. Μετά το Instagram, ήρθε ο καιρός να… αναστατώσουν και το τηλεοπτικό κοινό.

Είναι κάποιες από τις ποιο όμορφες του Next Top Model. Κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση και το σίγουρο είναι ότι αναστατώνουν με τις παρουσίες τους.

Μία από αυτές, η Ιωάννα Σαρρή που απέσπασε τέσσερα «ναι» από τους κριτές, την ίδια στιγμή που ο Δημήτρης Σκουλός σχολίασε πως είναι πολύ πιθανόν να κερδίσει και τον διαγωνισμό. Με σπουδές στη γυμναστική ακαδημία και αρκετές φωτογραφίσεις στο βιογραφικό της, σίγουρα έχει μέλλον στο ριάλιτι μόδας.

Δείτε την στο Instagram

Η Γαρυφαλλιά Καλιφόνη πέρασε στην επόμενη φάση του ριάλιτι μόδας, με την ίδια να κερδίζει τους Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρη Σκουλό και Άγγελο Μπράτη με τη φυσική της ομορφιά και την άνεσή της στις πόζες.

Δείτε την στο Instagram

Μητέρα ενός μωρού, η Εβελίνα Σκίτσκο προκάλεσε έκπληξη με την εμφάνισή της, εντυπωσιάζοντας και συγκινώντας παράλληλα τους κριτές και ειδικά τη Βίκυ Καγιά με το πείσμα και την επιμονή της. Η καλλονή έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ, πράγμα που αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες της στο Instagram.

Δείτε την στο Instagram

Έκπληξη αποτέλεσε και η 22χρονη Μαρία Μπαχά από τη Χίο. Plus size μοντέλο, κατάφερε να κερδίσει τη θετική ψήφο των κριτών και να τους πείσει ότι έχει θέση στο νέο κύκλο του «Next top model»!

Δείτε την στο Instagram



Spread the love