Spread the love


Η 18χρονη Ηρώ Δημητροπούλου δεν κέρδισε τις καρδιές της κριτικής επιτροπής του «Next Top Model» λόγω των πολλών πλαστικών επεμβάσεων που έχει κάνει.

Όμως σίγουρα έχει κερδίσει σίγουρα αυτή του νεαρού τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για τον συνομήλικό της Μάριο Σιαμπάνη, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Δικεφάλου, αλλά και του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ οι δυο τους διατηρούν εδώ και αρκετούς μήνες σχέση.Η εικόνα της μητέρας της να οργώνει τις πασαρέλες και τα fashion show, είναι «χαραγμένη» στο μυαλό της από τότε που ήταν μικρό παιδί.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ??? ????????????? (@irodimofficial) on

Μεγάλωσε, άλλωστε σε αυτούς τους χώρους, καθώς πάντοτε φρόντιζε να είναι δίπλα της και να την προσέχει, μοιράζοντας τον χρόνο της ισομερώς ανάμεσα σε δουλειά και παιδί.

Ηρώ ΔημητροπούλουΧρειάστηκε, βέβαια να περάσουν κάμποσα χρόνια, έως ότου Ηρώ Δημητροπούλου, ή Iro Dim στο καλλιτεχνικό της, πάρει τη μεγάλη απόφαση, να δοκιμαστεί στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς.Η 18χρονη Ηρώ Δημητροπούλου μπήκε στην πασαρέλα του Greece’s Next Top Model, αλλά οι κριτές την έκοψαν και μάλιστα με άγριο τρόπο.«Τι έχεις πειράξει πάνω σου; 18 ετών; Πήρε άδεια της μαμάς; Είναι και η μαμά εδώ;», είπε ο Δημήτρης Σκουλός και αμέσως μετά η μαμά της διαγωνιζόμενης μπήκε κι εκείνη στο πλατό.

«Είναι 18 χρονών! Δεν θεωρείτε ότι είναι πολύ μικρή να πειράζει τον εαυτό της; Δηλαδή στα 30 τι θα κάνει;» αναρωτήθηκε ο κριτής και συνέχισε λίγο αργότερα: «Ως προς το ότι πείραξες τον εαυτό σου, δεν το θεωρώ καθόλου εξυπνάδα και μαμά το λέω και σε εσάς.

Εγώ σαν μπαμπάς που έχω κόρη δεν θα το επέτρεπα. Αν πήγαινε 20 και ήταν παντρεμένη, οκέι βρες τα με τον άντρα σου, αλλά σε ηλικία που μένει σπίτι μου, δεν θα το επέτρεπα, το θεωρώ λάθος. Την μαθαίνω από τώρα να αγαπάει αυτό που είναι».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ??? ????????????? (@irodimofficial) on

Η 18χρονη «κούκλα» που εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του GNTM και την έκοψαν οι κριτές, πήγε στα Πελοποννησιακά καλλιστεία και βγήκε Μiss Πελοπόννησος και Miss Fashion 2018 στο Λουτράκι.Ηρώ Δημητροπούλου Ηρώ Δημητροπούλου Ηρώ ΔημητροπούλουΗ πανέμορφη Ηρώ Δημητροπούλου (Iro Dim) πέτυχε όμως και μία διεθνή διάκριση, δείχνοντας ότι η Ελλάδα μπορεί να συνεχίσει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στους διαγωνισμούς ομορφιάς παγκοσμίως. Κι έφτασε σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία και τη διεθνή διάκριση, δίχως να έχει καμία βοήθεια και στήριξη από ελληνικούς φορείς.

Η νεαρή Ηρώ, όμως βρέθηκε στο Λίβανο και στον διαγωνισμό ομορφιάς του «Miss World Next Top Model» που πραγματοποιήθηκε εκεί και κατέκτησε την δεύτερη θέση! Μία διάκριση που μόνο αμελητέα δεν μπορείς να την χαρακτηρίσεις, από μια 18χρονη κοπέλα, που έδειξε ότι μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στις πασαρέλες σε διεθνές επίπεδο. Η Ηρώ περπάτησε με “αέρα” στην πασαρέλα και έκανε όλους όσοι παρακολούθησαν το συγκεκριμένο διαγωνισμό ομορφιάς να παραμιλούν.

Ηρώ ΔημητροπούλουΔείτε και ορισμένες από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της, γιατί η Ηρώ Δημητροπούλου είναι ένα μοντέλο που θα μας απασχολήσει, μιας και έχει όλο τον χρόνο μπροστά της να διορθώσει τα όποια λάθη στην καριέρα της.

Δείτε τη στο facebook.com και στο instagram.com

Ηρώ Δημητροπούλου Ηρώ Δημητροπούλου Ηρώ Δημητροπούλου Ηρώ Δημητροπούλου Ηρώ Δημητροπούλου Ηρώ Δημητροπούλου Ηρώ Δημητροπούλου Ηρώ Δημητροπούλου Ηρώ Δημητροπούλου Ηρώ Δημητροπούλου Ηρώ Δημητροπούλου Ηρώ Δημητροπούλου Ηρώ Δημητροπούλου Ηρώ Δημητροπούλου



Spread the love