Spread the love


Η Αναστασία Σάσα είναι το μοντέλο που με έδρα της την πόλη του Βόλου έχει γίνει γνωστή σε όλη την Ελλάδα για τις αισθησιακές της πόζες στο Instagram.

H Αναστασία δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του Lifeviews.gr για να καταλάβουμε όλοι οι θαυμαστές της τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τα πράγματα στην δουλειά της.

Έχεις σκεφτεί να έρθεις μόνιμα Αθήνα;

Είμαι άτομο που δεν εναρμονίζετε εύκολα με τις αλλαγές αλλά ξέρω πως εκεί υπάρχουν πολλές ευκαιρίες από ότι στην κλειστή κοινωνία του Βόλου.

Σου αρέσουν οι σέξι φωτό η είναι άπλα θέμα δουλειάς;

Σίγουρα στα μοντέλα με ρούχα υπάρχει μια υπερπροσφορά και μπορώ να πω ότι συνέχεια βλέπω νέα πρόσωπα. Το ότι έχω κάνει σέξι φωτογραφήσεις δεν δηλώνει χαρακτήρα, όπως αν βάλω ένα κοστούμι δεν θα δηλώνω δικηγόρος.

Έχεις κάνει κάτι extreme πάνω σου;

Μπορώ να πω πως όχι .. ούτε μαλλιά ξύρισα ούτε έχω περίεργα πίρσινκ. Δυο κλασικές τρύπες στα αυτιά και τα μαλλιά μου πάντα έχουν το φυσικό τους χρώμα. Προτιμώ όμως τις extreme αλλαγές στους άντρες πχ περίεργα μαλλιά, κουρέματα ίσως κάποιο πίρσινκ.. ένας άντρας πιστεύω είναι πιο άγριος και τα υποστηρίζει.

Φαίνεσαι ήρεμος και γλυκός χαρακτήρας, τίποτα δεν σε εξοργίζει;

Πραγματικά τίποτα και ίσως η ευγένειά μου και η ευαισθησία μου ως άτομο δεν δηλώνει αδυναμία αλλά ότι έχω μεγάλη καρδιά.. εγώ έτσι το βλέπω και τα καλά επιστρέφουν. Ότι σπείρεις θερίζεις.

Τι θεωρείς ομορφιά σε ένα άνθρωπο;

Την αύρα της ψυχής που δημιουργεί τον ερωτισμό. Μια όμορφη ψυχή μαζί με ένα καθαρό περιποιημένο σώμα είναι το ιδανικό για μένα. Η απλότητα και η ζεστασιά του άλλου είναι όμορφη.

Πως σου αρέσει μια γυναίκα και πως ένας άντρας;

Μια γυναίκα πιστεύω πρέπει να είναι πάντα καθαρή περιποιημένη να έχει όμορφα και μακριά μαλλιά. Ένα σώμα υγιές και μια καθαρή επιδερμίδα. Όσο για τον άντρα τον προτιμώ πιο μπρουτάλ να φοράει λίγο χαλαρά ρούχα και όχι κολλητά (αφήστε και τίποτα για εμάς τις γυναίκες γιατί το έχετε παρακάνει) σίγουρα αξύριστο και μελαχρινό.

Δείτε τα προηγούμενα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Αναστασία Σάσα (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις πρόσφατες φωτογραφίες της που ακολουθούν:Αναστασία Σάσα Αναστασία Σάσα Αναστασία Σάσα Αναστασία Σάσα Αναστασία Σάσα



Spread the love