Spread the love


Ο λόγος για την απόφοιτο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Μαίρη Δόση, η οποία αυτή την στιγμή και με βάση τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, είναι ίσως η πιο όμορφη υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Ελλάδα.

Η Μαίρη, που έλκει την καταγωγή της από τους ορεινούς όγκους της Ευρυτανίας, αποτελεί από τη φύση της την προμετωπίδα του αισθησιασμού. Μαγνητίζει και εγκλωβίζει πάνω στα πράσινα μάτια της κάθε αντρικό βλέμμα, ενώ σε κάθε της δημόσια εμφάνιση δροσίζει τον αμφιβληστροειδή μας και αποσπά, με τις παρεμβάσεις της, το χειροκρότημα, τόσο του αντρικού, όσο και του γυναικείου κοινού.

Η ίδια, ως νηπιαγωγός- παιδοψυχολόγος ειδικής αγωγής, με πτυχίο στην ελληνική νοηματική γλώσσα αγαπάει τα παιδιά και κρατάει χαμηλό προφίλ σε αυτές τις εκλογές. Συντάσσεται στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Καρπενησίου Νίκου Σουλιώτη και είναι έτοιμη να προσφέρει άοκνα και ανιδιοτελώς στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως η αρκετά δραστήρια Μαρία Ελευθερία Δόση, όπως είναι το πλήρες όνομα της, έχει ασχοληθεί με το επιχειρείν και τα μαγαζιά της περιοχής, εργάζεται από μικρή στην οικογενειακή επιχείρηση με υλικά οικοδομών που διατηρεί ο μπαμπάς της που τόσο αγαπάει και υπήρξε ένα από τα επιφανή στελέχη της αγωνιστικής λέσχης του Καρπενησίου. Είναι αυτό που λέμε ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας, γεγονός που διευρύνει την εκλογική της βάση.



Spread the love