Spread the love


Για άλλη μια φορά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε η ίδια το μοντέλο για την προώθηση της φετινής της σειράς μαγιό και είναι απίστευτα σέξι.

Μπορεί να θέλησε να απολογηθεί στο κοινό της για το ότι δεν κάνει τόσο συχνά τέτοια ποσταρίσματα, όμως είναι ασυγχώρητη. Υπάρχει κόσμος που ξεροσταλιάζει περιμένοντας να δει τέτοιες φωτογραφίες. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει γίνει μια ινσταγκραμική εξάρτηση και θα πρέπει να ανταποκριθεί.

Αστειευόμαστε φυσικά. Δεν υπάρχει πρέπει. Υπάρχει μόνο η επιθυμία του ανδρικού πληθυσμού να την απολαμβάνει και να τη θαυμάζει διαρκώς. Αν και η απουσία της γίνεται αισθητή όταν δεν κάνει τέτοιες αναρτήσεις, ακόμα και το μια στο τόσο είναι αρκετό. Βέβαια, η Αλεξάνδρα δεν έχει ποτέ συχνότητα του μια στο τόσο. Έχει μια πολύ πιο συχνή παρουσία.

Στη χθεσινή της ανάρτηση ενημέρωσε το κοινό της ότι ετοιμάζει ένα τραγούδι με τους Kings, όπου υποθέτουμε ότι θα συμμετέχει ως παρουσία κι όχι ότι θα τραγουδάει. Κι αν είναι σαν τα κλασικά καλοκαιρινά των Kings, τότε ετοιμαζόμαστε για μεγάλες πιένες από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Μέχρι να επιβεβαιωθούν οι πόθοι, ας εστιάσουμε στη φωτογραφία της με το ολόσωμο μαγιό της νέας της σειράς.

Η Αλεξάνδρα έχει εγκαινιάσει εδώ κι ένα χρόνο το δικό της brand και στη φωτογραφία τη βλέπουμε ξαπλωμένη δίπλα στην πισίνα με ένα μαγιό καυτό. Με κενό στην περιοχή του μπούστου και υποψία μπραζίλιαν στην πίσω μεριά, αναδεικνύει πλήρως την Αλεξάνδρα.

 

View this post on Instagram

 

Τί μπορεί να ετοιμάζω στο studio?? ?? Σύντομα θα μάθετε ….! STAY TUNED !!!! ☝??

A post shared by Alexandra Panagiotarou (@alexandra__panagiotarou) on



Spread the love