Spread the love


Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Βασιλιάς της Ολλανδίας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «De Telegraaf». Για 21 χρόνια έμπαινε σε πτήσεις της KLM ως συγκυβερνήτης.

Ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Willem Alexander είπε ότι για 21 χρόνια έμπαινε σε πτήσεις της KLM ως συγκυβερνήτης, προκειμένου να αποσυμπιέζεται -δύο φορές τον μήνα- από τα βασιλικά του καθήκοντα. Μάλιστα, ο Willem Alexander χαρακτηρίζει τη συνήθειά του χόμπι.

«Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να έχω ένα χόμπι, στο οποίο χρειάζεται να συγκεντρώνομαι απολύτως» δήλωσε ο βασιλιάς και πρόσθεσε: «Έχεις ένα αεροσκάφος, επιβάτες και πλήρωμα. Έχεις ευθύνη για αυτούς. Δεν μπορείς να πάρεις στον αέρα τα προβλήματα που έχεις στο έδαφος. Μπορείς να αποδεσμευτείς εντελώς και να συγκεντρωθείς σε κάτι άλλο. Αυτό για εμένα είναι το πιο χαλαρωτικό μέρος της πτήσης».

Ο βασιλιάς πιλοτάριζε ως συγκυβερνήτης σε πτήσεις θυγατρικής της KLM για πτήσεις μικρών αποστάσεων, που ονομάζεται KLM Cityhopper.

Ο βασιλιάς της Ολλανδίας αποκάλυψε ακόμα ότι πριν από αυτό πιλοτάριζε αεροπλάνα της επίσης ολλανδικής αεροπορικής εταιρείας Martinair.

Τέλος, είπε ότι τώρα εκπαιδεύεται στα Boeing 737, τα οποία πολύ σύντομα θα αντικαταστήσουν τον στόλο των Fokker 70.

Δείτε πληροφορίες για τον Βασιλιά Ολλανδίας στο Wikipedia.org

Βασιλιάς της Ολλανδίας Βασιλιάς της Ολλανδίας



Spread the love