Spread the love


Ο θάνατος μιας ηλικιωμένης γυναίκας που απεβίωσε στη Μινεσότα των ΗΠΑ έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά της να εκφράσουν την πικρία τους για την εγκατάλειψή τους

Ο θάνατος μιας ηλικιωμένης γυναίκας που απεβίωσε στη Μινεσότα των ΗΠΑ έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά της να εκφράσουν την πικρία τους για την εγκατάλειψή τους από τη μητέρα τους πολλά χρόνια πριν.

Το αποτέλεσμα ήταν μια απίστευτη νεκρολογία, που έγινε αμέσως viral, όταν ένας αναγνώστης της τοπικής εφημερίδας τη δημοσίευσε στο διαδίκτυο.

Διαβάστε παρακάτω την αναγγελία θανάτου της Kathleen Dehmlow, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών, αφήνοντας δυστυχώς πίσω της πολλούς… ανοιχτούς λογαριασμούς.

«Η Kathleen Dehmlow γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 1938, κόρη του Joseph και της Gertrude Schunk στο Wabasso. Παντρεύτηκε τον Dennis Dehmlow στον ναό της Αγίας Άννης στο Wabasso το 1957 και απέκτησε μαζί του δύο παιδιά, την Gina και τον Jay.

To 1962 έμεινε έγκυος από τον αδελφό του συζύγου της και μετακόμισε στην Καλιφόρνια. Έγκατέλειψε τα δύο παιδιά της, τα οποία μεγάλωσαν οι γονείς της στο Clements.

Απεβίωσε στις 31 Μαΐου του 2018 στο Σπρίνγκφιλντ και τώρα θα αντιμετωπίσει την θεΐκή κρίση. Δεν θα λείψει καθόλου στην Gina και τον Jay, αφού πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι ένα καλύτερο μέρος χωρίς αυτή».



Spread the love