Η εντυπωσιακή εμφάνισή της στο γάμο της ανιψιάς της Νταϊάνα

Εντυπωσιακή, έκλεψε για ακόμα μία φόρα τις εντυπώσεις, η κομψή Meghan Markle, όταν το Σάββατο μαζί με τον πρίγκιπα Harry παραβρέθηκαν στον γάμο της ανιψιάς της πριγκίπισσας Νταϊάνας.

Η 29χρονη Celia McCorquodale είναι κόρη της μεγαλύτερης αδελφής της αξέχαστης πριγκίπισσας, λαίδης Sarah McCorquodale και στο γάμο της επέλεξε να φορέσει την οικογενειακή τιάρα των Spencer, που είχε φορέσει και η μητέρα του πρίγκιπα Χάρι το 1981 στο γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο αλλά και σε επίσημα ταξίδια στο εξωτερικό.


Ο γάμος της Σίλια έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο με παρόντες τον αδελφό της πριγκίπισσας Νταϊάνας, κόμη Spencer με την σύζυγό του και την εντυπωσιακή κόρη του Κίτι Σπένσερ, που κάνει καριέρα ως μοντέλο στον οίκο Dolce & Gabbana. Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton δεν παραβρέθηκαν στην τελετή.

Η Meghan, σχεδόν ένα μήνα μετά τον δικό της παραμυθένιο γάμο έλαμψε και στον γάμο της εξαδέλφης του Harry. Με μάξι φλοράλ τουαλέτα σε λευκό και γαλάζιο, λευκές γόβες στιλέτο και λευκό clutch η νέα δούκισσα του Σάσεξ ήταν η επιτομή της κομψότητας. Βέβαια, οι γόβες στιλέτο της Μeghan λίγο έλειψε να την «προδώσουν», καθώς παραπάτησε και γλίστρησε στο μονοπάτι με γκαζόν που οδηγούσε στην εκκλησία αλλά το στιβαρό χέρι του πρίγκιπα Harry την κράτησε και τα χειρότερα αποφεύχθησαν.

Η διαμαντένια τιάρα, που φόρεσε στο γάμο της η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνας ανήκει στην οικογένεια των Σπένσερ από τον 18ο αιώνα, όταν δόθηκε στη γιαγιά της πριγκίπισσας, Σίνθια υποκόμισσα του Άλθορπ, από συγγενή της ως γαμήλιο δώρο το 1919. Την ίδια τιάρα είχαν φορέσει στους δικούς τους γάμους και οι δύο μεγαλύτερες αδελφές της πριγκίπισσας Νταϊάνας, η Τζέιν και η Σάρα.