Spread the love


Οι δυο τους χάθηκαν στις φλόγες που έπληξαν την ανατολική Ατιική

Το δράμα των αγνοουμένων στη φωτιά της Αττικής, που έπληξε το Μάτι, την Ραφήνα και το Νέο Βουτζά φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό. Από νωρίς, το όνομα της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη ανακοινώθηκε μεταξύ των ατόμων που αγνοούνται, μαζί με τον σύζυγό του Δημήτρη Τουρναβίτη. Το ζευγάρι έμενε στο Μάτι και την ημέρα της φωτιάς προετοιμαζόταν για τις καλοκαιρινές του διακοπές, με προορισμό το νησί της Άνδρου.

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Alpha, «Alplha Παντού», ο ηθοποιός Ζαχαρίας Ρόχας που είχε συνεργαστεί με την ηθοποιό στο παρελθόν ανέφερε πως εξ όσων γνωρίζει, η κόρη του συζύγου της έχει δώσει στις αρμόδιες ιατροδικαστικές αρχές δείγμα DNA, από το οποίο φαίνεται ότι έχει ταυτοποιηθεί η σορός ενός εκ των δύο. Παρόλα αυτά, μένει να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις και να δοθεί από επίσημα χείλη η πληροφορία για το ζευγάρι, αλλά και για όλους τους ανθρώπους που αγνοούνται.

«Υπάρχει και μια παράμετρος που για το συγκεκριμένο ζευγάρι κάνει την αγωνία ακόμη πιο έντονη. Υπάρχει ένα παιδί. Ο Δημήτρης Τουρναβίτης έχει ένα παιδί, την Αλίκη» σημείωνε νωρίτερα η δημοσιογράφος Βίκυ Χαντζή.

Τελευταίος άνθρωπος που μίλησε με το ζευγάρι, η πεθερά της ηθοποιού και μητέρα του επίσης αγνοουμένου συζύγου της. Η κυρία Ειραγδά, μίλησε στον ΑΝΤ1, αναφέροντας πως επικοινώνησε μαζί τους ενώ επιχειρούσαν να διαφύγουν της φωτιάς. Ωστόσο, από τις έρευνες των πυροσβεστών και την επίσκεψη οικείου προσώπου στο σημείο της πυρκαγιάς, εντοπίστηκαν σπίτι, βάρκα και αυτοκίνητο κατεστραμμένα. “Ο γιος μου βρήκε το σπίτι καμένο, την βάρκα τους και αυτή κατεστραμμένη και το αυτοκίνητό τους, επίσης καμένο και κατεστραμμένο” σημειώνει η μητέρα του αγνοουμένου.

Η Χρύσα Σπηλιώτη έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά του MEGA, «Καρέ της Ντάμας».



Spread the love