Spread the love


Μεγάλη αποδοχή  στο κοινό της Βουλγαρίας αναγνωρίζει ο τραγουδιστής Κυριάκος Γεωργίου,

Η μουσική και οι επιτυχίες του νεαρού καλλιτέχνη, Κυριάκου Γεωργίου έχουν ενθουσιάσει το κοινό της γειτονικής χώρας, αφού οι εμφανίσεις του πλέον έχουν εδραιωθεί στα μεγαλύτερα clubs της Σόφιας και η βαλκανική μουσική βιομηχανία έχει αφομοιώσει το ταλέντο του νεαρού καλλιτέχνη, δημιουργώντας σημαντικές συνεργασίες!

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Γεωργίου είναι στις πρώτες προτιμήσεις των Βουλγάρων παραγώγων, καθώς έχει συμμετάσχει στις μεγαλύτερες συναυλίες Ελλήνων καλλιτεχνών, ενώ η συνεργασία του με την νούμερο ένα τραγουδίστρια της Βουλγαρίας Maria, στην διασκευή του τραγουδιού του με τίτλο “Στο ποτό μου ρίξε στάχτη”, ξεπέρασε τις 1.000.000 προβολές!

Τον γνωρίσαμε πριν από λίγα χρόνια, αλλά από ότι φαίνεται δεν τον σταματάει τίποτα και κανείς ώστε να έρθει πιο κοντά στο όνειρό του… Κι αυτό δεν είναι άλλο από το να πετύχει στο χώρο της μουσικής.

Με σπουδές στον Λονδίνο, ο Κυριάκος Γεωργίου επέλεξε να αφήσει πίσω του το κοσμοπολίτικο στυλ ζωής και να επιστρέφει στην αγαπημένη του Ελλάδα για να ασχοληθεί εξ ολοκλήρου με αυτό που αγαπάει. Μεγάλο ρίσκο αυτό του να γυρίσεις σε μία χώρα που φαίνεται να «τρώει» τα παιδιά της, αλλά και σε μία περίοδο μεγάλης οικονομικής αλλά και κοινωνικής κρίσης… Ο Κυριάκος όμως δεν το βάζει κάτω και προχωράει δυναμικά!

Δείτε τον στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Είναι μόλις 23 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο από Κύπριους γονείς, και η μουσική είναι το οξυγόνο του. Ο Κυριάκος Γεωργίου μας συστήθηκε το 2013 με το single «Παίζεις».

«Από την μικρή μου ηλικία άρχισα να τραγουδάω ελληνικά και να θέλω να ασχολούμαι με την ελληνική μουσική. Ξεκίνησα βέβαια σε μπουζούκια του Λονδίνου αλλά πάντα ήθενα να πηγαίνω πιο πέρα και να αναζητώ μεγαλύτερες ευκαιρίες γι αυτό και μετακόμισα στην Ελλάδα για να κυνηγήσω το όνειρο μου εδώ όπου υπάρχουν μεγάλες παραγωγές και οι ερμηνευτές που πάντα θαύμαζα», είχε δηλώσει το 2016 σε συνέντευξη του στο Ηit-channel.com

Κυριάκου Γεωργίου Κυριάκου Γεωργίου Κυριάκου Γεωργίου Κυριάκου Γεωργίου Κυριάκου Γεωργίου

 

 



Spread the love