Spread the love


Η Άννα Βίσση επιστρέφει δισκογραφικά και μας παρουσιάζει μία δυνατή ερωτική μπαλάντα με τίτλο «Μέσα Μου», που κυκλοφορεί από την Panik Gold. Μάλιστα, το τραγούδι έγινε no1 στο iTunes chart αμέσως μόλις κυκλοφόρησε στα ψηφιακά καταστήματα!

Μελωδικό και μεστό, σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα και με τον βραβευμένο Δημήτρη Σιάμπο στην κιθάρα, το «Μέσα Μου» μας βάζει στα πιο ερωτικά μουσικά μονοπάτια, με την «απόλυτη Ελληνίδα star» σε μία αισθαντική ερμηνεία όπως εκείνες με τις οποίες μας έχει κατακτήσει κατά τη διάρκεια της 45ετούς καριέρας της.

Το τραγούδι κυκλοφορεί μετά το συλλεκτικό τριπλό live album «Hotel Ερμού live 2015-2018» που βρέθηκε στην κορυφή των φυσικών και ψηφιακών πωλήσεων και πριν την πρεμιέρα των εμφανίσεων της Άννας Βίσση, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στο «Hotel Ερμού».

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: http://smarturl.it/AnnaVissi_MesaMou

Ακούστε το τραγούδι εδώ:

Η Άννα Βίσση επιστρέφει για τέταρτη χρονιά στο «Hotel Ερμού» και, από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, βάζει την μοναδική κι ανεξίτηλη «σφραγίδα» της στις νύχτες της Αθήνας! Αυτές τις μέρες, η αγαπημένη καλλιτέχνιδα και οι συνεργάτες της κάνουν τις τελικές πρόβες.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού και music video «Μέσα Μου», από την Panik Gold, η «απόλυτη Ελληνίδα star» μας υποδέχεται ξανά στο «καλλιτεχνικό της σπίτι», σε ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια με τα οποία έχουμε ταξιδέψει, διασκεδάσει, χορέψει, συγκινηθεί, κλάψει, ερωτευτεί, αγαπήσει, χωρίσει…

Πλαισιωμένη από τη «χρυσή» 11μελη της μπάντα με τους ανεπανάληπτους μουσικούς και δύο ταλαντούχους νέους τραγουδιστές, η Άννα Βίσση, με τον μοναδικό και πάντα πρωτοπόρο τρόπο της, μας χαρίζει ένα «εκρηκτικό» μουσικό ταξίδι, μία παράσταση – εμπειρία!



Spread the love