Spread the love


ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ: Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ PERFORMANCE ΤΗΣ ΣΤΟ MADWALK

Η «βασίλισσα» της pop «άλωσε» την πασαρέλα!

Ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση χάρισε στο κοινό η Ελένη Φουρέιρα, ανεβαίνοντας στην πασαρέλα του φετινού Madwalk σε ένα φιλανθρωπικό special act!

Με το ιδιαίτερο look της και τη μοναδική «εκρηκτική» της performance, η «βασίλισσα» της pop σκηνής ξεσήκωσε το κοινό με μία νέα version του «Gypsy Woman», του mega hit των ‘90s που ερμήνευσε η Crystal Waters. Παράλληλα, έδειξε ότι «το ‘χει» και με την πασαρέλα, περπατώντας στο catwalk με εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα!

Στο μεταξύ, η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει την πολύμηνη sold out περιοδεία της ανά την Ευρώπη και τις προσεχείς ημέρες θα βρεθεί, για πρώτη φορά, στο Παρίσι. Επίσης, αυτή την Παρασκευή, 5 Απριλίου, κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records, η διεθνής συνεργασία της με τον Snoop Dogg και τον Kaan, το «Sirens», μία ξεσηκωτική επανεκτέλεση του θρυλικού «Sweet Dreams» των Eurythmics.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ: ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ MADWALK ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ

Μοναδική εμφάνιση από τον πιο επιτυχημένο λαϊκό καλλιτέχνη της γενιάς του!

Τη «σφραγίδα» του στο φετινό Madwalk έβαλε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με ένα εντυπωσιακό closing act στο οποίο ερμήνευσε δύο από τις πρόσφατες επιτυχίες του που περιλαμβάνονται στο πλατινένιο album «Το Κάτι Παραπάνω», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum!

Ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, με ένα chic look, έπαιξε πιάνο και ερμήνευσε το «Τι Να Το Κάνω». Η δυναμική ερωτική μπαλάντα, σε μουσική και στίχους Λευτέρη Κιντάτου, είναι για έβδομη συνεχόμενη εβδομάδα στο nο1 του ελληνικού Airplay Chart και έξι διαδοχικές εβδομάδες στο no1 της μικτής κατάταξης. Παράλληλα, το music video, μία εντυπωσιακή ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε στη χιονισμένη Βουδαπέστη και στην Αθήνα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Δημολίτσα, έγινε no1 στις τάσεις του YouTube και, μαζί με το lyric video, έχουν ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια views.

Στο φινάλε του λαμπερού event, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μετέτρεψε την πασαρέλα σε ένα τεράστιο πάρτι, με όλα τα μοντέλα που πήραν μέρος στο catwalk να περπατούν και να χορεύουν στο ρυθμό του «Μαζί Σου»! Το ρυθμικό τραγούδι, σε μουσική και στίχους Λευτέρη Κιντάτου, γέμισε τον χώρο με τα θετικά του vibes και, σίγουρα, θα είναι η επιτυχία του φετινού καλοκαιριού!

DEMY: «ΜΑΓΕΨΕ» ΓΙΑ 7Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ MADWALK

Εμφάνιση – έκπληξη με μία εμπνευσμένη διασκευή!

Για 7η συνεχόμενη χρονιά η Demy «μάγεψε» το Madwalk, με το απαράμιλλο στυλ της και μία μοναδική εμφάνιση – έκπληξη!

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια «έντυσε» την επίδειξη του Sotiris Georgiou, ερμηνεύοντας μία μοναδική και «φρέσκια» διασκευή του θρυλικού «Self Control» της Laura Branigan, που θεωρείται από τα πιο κλασσικά hits των ‘80s.

Στο μεταξύ, η Demy ετοιμάζεται για ακόμα μία φορά να μας καταπλήξει, καθώς σύντομα θα κυκλοφορήσει, από την Panik Records, ένα ιδιαίτερο project με πρωτότυπες και εμπνευσμένες διασκευές τραγουδιών των σπουδαιότερων Ελλήνων δημιουργών.

ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ: Η ICONIC ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ MADWALK

«Μάγεψε» με την performance της και guest – έκπληξη!

Μία iconic εμφάνιση έκανε στο φετινό Madwalk η Ήβη Αδάμου, μαγνητίζοντας τα βλέμματα με την performance της στην επίδειξη του Dimitris Petrou!

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια εμφανίστηκε με total black look και μαύρα καρέ μαλλιά και ερμήνευσε με τον μοναδικό της τρόπο το «Black Velvet» της Alannah Myles, σε μία αισθησιακή performance, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου σε ρόλο μοντέλου.

Μετά την μεγάλη επιτυχία «Δικό Μου», που κυκλοφορεί από την Panik Records, η Ήβη Αδάμου ετοιμάζει το νέο της δισκογραφικό βήμα που, σίγουρα, θα αγαπηθεί πολύ!

ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΓΚΡΙΝΟΥ: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΣΤΟ MADWALK ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΚΗ
Το ιδιαίτερο ντουέτο της βραδιάς!

Το πιο ιδιαίτερο ντουέτο του φετινού Madwalk έκανε η Έλενα Τσαγκρινού, που εμφανίστηκε μαζί με τον Δάκη στο catwalk της Parthenis!

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που έχει κλέψεις τις εντυπώσεις από τα πρώτα της solo βήματα και αυτή την περίοδο κάνει live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, τόσο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, όσο και solo, ερμήνευσε μαζί με τον μοναδικό Δάκη μία νέα και «φρέσκια» διασκευή της επιτυχίας «Τσάι Με Λεμόνι».

Δείχνοντας για ακόμα μία φορά την fashionable πλευρά της, η Έλενα Τσαγκρινού, που σύντομα θα κυκλοφορήσει από την Panik Records ένα project – έκπληξη μαζί με τον Δάκη, μαγνήτισε τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί, αλλά και την performance της στην πασαρέλα!

FY: Η ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ MADWALK ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ξεσήκωσε το κοινό με το «Δε Με Θέλουν»!

Με το μοναδικό freestyle και τα ξεσηκωτικά flows του, ο FY έκανε την πιο ανατρεπτική έναρξη στο φετινό Madwalk, τραγουδώντας το «Δε Με Θέλουν» με την παρουσιάστρια της βραδιάς, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σε ρόλο – έκπληξη!

Ο 19χρονος rapper, το νεαρότερο μέλος της Capital Music που συνεργάζεται με την Panik Records, ανέβηκε στο stage και ξεσήκωσε το κοινό με το hit που λατρεύουν οι νέοι και έχουν ξεχωρίσει ακόμα και όσοι δεν ακούνε rap.

Το «Δε Με Θέλουν» περιλαμβάνεται στο album «Lingo» και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, καθώς μπήκε στο Viral 50 και στο Top 50 του Spotify και σε υψηλές θέσεις του iTunes chart, ενώ το music video έγινε αμέσως no1 στις τάσεις του YouTube και έκανε 1 εκατομμύριο views σε μία εβδομάδα και πλέον έχει ξεπεράσει τα 6 εκατομμύρια.

 

CECILIA KRULL: «ΜΑΓΕΨΕ» ΤΟ MADWALK Η «ΦΩΝΗ» ΤΟΥ «LA CASA DE PAPEL»

Μοναδική εμφάνιση από την Ισπανίδα καλλιτέχνιδα!

Στον κόσμο του… «La Casa De Papel» έβαλε το κοινό του Madwalk η Cecilia Krull, ερμηνεύοντας με την αισθαντική χροιά της το τραγούδι των τίτλων αρχής της σειράς, «My Life Is Going On», που κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο από την Panik Records!

Η Ισπανίδα καλλιτέχνιδα ήρθε στη χώρα μας ειδικά για το event και έκανε μία «μαγική» εμφάνιση στο catwalk του Atelier Loukia, παρουσιάζοντας το επιτυχημένο τηλεοπτικό soundtrack, που για έβδομη εβδομάδα παραμένει στην κορυφή του διεθνούς Airplay Chart των ελληνικών ραδιοφώνων και βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις του Shazam chart.

Λίγο πριν το κόκκινο χαλί και το catwalk, η Cecilia Krull, που αυτή την περίοδο ετοιμάζει νέα τραγούδια, βρέθηκε στα γραφεία της Panik Records και παραχώρησε συνεντεύξεις σε μέσα ενημέρωσης, στις οποίες δεν έκρυψε το θαυμασμό της για την Ελλάδα, αλλά και τη χαρά της που το ελληνικό κοινό έχει αγαπήσει το «My Life Is Going On»!

THE OTHER SIDE: ΡΟΚΑΡΑΝ ΣΤΟ MADWALK ΜΕ ΤΟ «FUEGO»
Ράμμος, Χατζηγεωργίου, Τότσικας και Στρατής σε ένα ανατρεπτικό act!

Τον rock «τόνο» του φετινού Madwalk έδωσαν οι The Other Side, οι Αναστάσιος Ράμμος, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Αποστόλης Τότσικας και Ίαν Στρατής, με ένα ανατρεπτικό act στο catwalk των Deux Hommes!

Με look – έκπληξη και γεμάτοι ξεσηκωτικά vibes, οι The Other Side παρουσίασαν στην πασαρέλα την rock version του «Fuego», που κυκλοφορεί από την Panik Records και προκάλεσε αίσθηση από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Το δυναμικό και ανατρεπτικό cover του «Fuego» είναι ένα project του Αποστόλη Τότσικα και του Γιάννη Χατζηγεωργίου, στο οποίο συμβάλλουν ο πολυδιάστατος Αναστάσιος Ράμμος και ο Ίαν Στρατής, με την performance τους να παρασύρει το Madwalk!

Δείτε το official cover video του «Fuego» από τους The Other Side:



Spread the love