Spread the love


Ο A.M. SNiPER, ο Ελληνοκύπριος διεθνούς φήμης rapper που «σαρώνει» ανά την Ευρώπη, παρουσιάζει το music video για το νέο του smash hit «RUN»!

Γνωστός για την ποιοτική του αισθητική και την οπτική του για το χρώμα, ο A.M. SNiPER πρωταγωνιστεί σε ένα κινηματογραφικό βίντεο, τα σκηνικά του οποίου επιμελήθηκε η ομάδα της επιτυχημένης ταινίας «Suicide Squad», Alcatraz και Shawshank Redemption. Οι τοίχοι των φυλακών, ο συνωστισμός των κρατουμένων και το έντονο, ψυχρό, βιομηχανικό περιβάλλον έρχεται σε αντίθεση με τους θερμούς τόνους του λαμπερού πορτοκαλί και τις άλλες χρωματικές «πινελιές» σε τοίχους γεμάτους graffiti και σε έργα τέχνης, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

«Ήθελα να δείξω πως κάθε άνθρωπος αιχμαλωτίζεται από τη ζωή αν πραγματικά επιλέξει να κάνει αυτό που αγαπά. Όντας δούλος της τέχνης μου, κάθε φυλακή αντιπροσωπεύει το ταλέντο ενός ανθρώπου που, την ίδια στιγμή, προσπαθεί να ξεφύγει από την καθημερινή ρουτίνα … Καταδικασμένος ισόβια να κάνω αυτό που μου αρέσει», εξηγεί ο ίδιος, μιλώντας στο «CLASH Magazine».

Το «RUΝ», που κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο από την Panik Records, σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες της Ευρώπης από την πρώτη κιόλας στιγμή. Ενδεικτικά, «αγγίζει» το 1 εκατομμύριο streams Spotify και έχει περιληφθεί σε περισσότερες από 100 playlists της κορυφαίας online πλατφόρμας, έγινε no1 στο iTunes chart στην Κύπρο και no2 στην Ελλάδα, μπήκε στο New Music Friday, την πιο σημαντική λίστα του Spotify για νέες κυκλοφορίες, στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατέλαβε υψηλές θέσεις στα ψηφιακά charts σε Γερμανία, Γαλλία και Βέλγιο. Παράλληλα, αναδείχθηκε «weekend anthem» στο ραδιόφωνο του BBC και μπήκε στο μεγαλύτερο rap show παγκοσμίως, αυτό του Charlie Sloth.

Ο A.M. SNiPER, που ήταν υποψήφιος στα περσινά βραβεία MAD VMA για το καλύτερο ντουέτο και εμφανίστηκε στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας, έχει καταφέρει να θεωρείται ένα από τα hot ονόματα του διεθνούς rap movement. Εκτός από τα smash hits του, όπως το «Supreme» που αναδείχθηκε «τραγούδι της εβδομάδας» στο BBC και έγινε χρυσό στη Μεγάλη Βρετανία, συμμετείχε στο ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας του Αμερικανού rapper Tekashi 6ix9ine και έχει κάνει sold out εμφανίσεις με τους Young Thug, Gunna, Fredo, Yxng Bane, M Huncho και Charlie Sloth, ενώ από τις 14 Ιούνιου και κάθε Παρασκευή θα εμφανίζεται στα KANDI EVENTS στην Αγία Νάπα.

 

Δείτε το music video:



Spread the love