Spread the love


Ο Κώστας Μάντζιος και η ομάδα του από το Σάββατο 23 Μαρτίου και κάθε Σάββατο το βράδυ σας ξεναγούν “Στον Κόσμο Του” μέσα από τη συχνότητα του Star Channel!

Θα ταξιδεύουν ασταμάτητα, μέρα και νύχτα, με κάθε καιρό και σε σε κάθε συνθήκη και προορισμό με στόχο να φέρουν κοντά μας τα πιο περίεργα μέρη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Θα χρησιμοποιούν κάθε μεταφορικό μέσο, από αεροπλάνο μέχρι και εμπορικό πλοίο και θα μεταφέρουν αυτούσια ό,τι ζουν , όπως το ζουν και θέλουν να τα ζήσουν όλα!

Σε αυτή την βιωματική εκπομπή συμμετέχουν όλοι όσοι είναι μπροστά και πίσω από τις κάμερες μεταφέροντας μας τις εμπειρίες τους και τα συναισθήματα τους όπως ακριβώς τα βιώνουν.

Θα φτάσουν στα πιο απίθανα μέρη, θα επικοινωνήσουν με τον κόσμο, ακόμη και εάν δεν ξέρουν την γλώσσα, θα δοκιμάσουν γεύσεις, θα συμμετάσχουν σε δρώμενα και θα ζήσουν μοναδικές και ανατρεπτικές καταστάσεις που άλλοτε βγάζουν γέλιο, άλλοτε συγκίνηση και άλλοτε αγωνία.

Θα ζήσουν με πάθος την στιγμή και θα φέρουν τον δικό τους κόσμο στο σπίτι σας.

Ετοιμάστε βαλίτσες λοιπόν!

«ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ» – ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Η παρέα του “Στον Κόσμο Του ” Αυτό το Σάββατο στις 00.45 κάνει πρεμιέρα από το μακρυνό και μαγικό Χονγκ Κονγκ, ή αλλιώς τη Νέα Υόρκη της Ασίας!

Ξεκινάνε όλοι μαζί από την Θεσσαλονίκη ,πετάνε για Αθήνα και από εκεί για Κατάρ!
Αμέσως μετά όλη η ομάδα παίρνει το αεροπλάνο για Χονγκ Κονγκ και φτάνει εκεί μετά από περίπου 23 ολόκληρες ώρες συνολικού ταξιδιού.

Πρώτη στάση ο μεγάλος Βούδας, λίγο έξω από το Χονγκ Κονγκ ,που είναι ένας από τους μεγαλύτερους Βούδες του κόσμου!
Βεβαίως τα απρόοπτα δεν λείπουν και λίγο πριν φτάσουν, ένα απρόσμενο γεγονός τρομάζει την ομάδα…
Παρόλα αυτά καταφέρνουν να φτάσουν και ο Βούδας τους αποζημιώνει.

Μαγεμένοι επιστρέφουν στο κέντρο του Χόνγκ Κόνγκ, όπου τα φώτα κάνουν την νύχτα μέρα, ενώ οι μυρωδιές σε οδηγούν να ανακαλύψεις την Ασιατική Κουζίνα.
Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου βρίσκεται μέσα στο λιμάνι του Χονγκ Κονγκ και είναι το Jumbo! Η παρέα του ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ θα μας ξεναγήσει σε αυτό για πρώτη φορά , καθώς δεν έχουν ποτέ στο παρελθόν επιτραπεί η είσοδος σε κάμερες!!!

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής η παρέα επισκέπτεται ένα από τα μεγαλύτερα θεματικά πάρκα του κόσμου !!!
Το Ocean Park υποδέχεται την εκπομπή και μας ξεναγεί στο μεγαλύτερο ενυδρείο του κόσμου με πάνω από 5.000 διαφορετικά είδη ψαριών!

Ένας παιχνιδιάρης Θαλάσσιος ελέφαντας και οι πιγκουίνοι κλέβουν την παράσταση με τις εντυπωσιακές τους φιγούρες, ενώ τα κοάλα δείχνουν να μην αγχώνονται για τίποτα και συνεχίζουν τον ύπνο τους.
Για να προλάβει κανείς να δει όλο αυτό το μαγικό και τεράστιο πάρκο, που μοιάζει με μικρή πόλη, έχουν προβλέψει για ειδικά τρενάκια και τελεφερίκ για τη μετακίνηση από το ένα επίπεδο στο άλλο.
Στην κορυφή του πάρκου υπάρχει ένα πολύ τρομακτικό roller coaster και ο Κώστας προσπαθεί να πείσει την ομάδα του να το δοκιμάσουν…Θα τα καταφέρει…;;;

Τα παιχνίδια και τα πειράγματα στο δρόμο με τους Ασιάτες είναι συνεχή και διαρκούν μέχρι η παρέα να φτάσει στο παλιό Χονγκ Κόνγκ.
Εδώ δοκιμάζουν τα πιο περίεργα πιάτα του κόσμου και οι πιο θαρραλέοι μας περιγράφουν τις εντυπώσεις τους…
Μετά και από αυτό σειρά έχει η νυχτερινή ζωή!!!
Το Χονγκ Κονγκ δεν κοιμάται ποτέ και μαζί του και οι τηλεθεατές του Star που θα δουν ένα μοναδικό επεισόδιο γυρισμένο με πάθος και αυθορμητισμό.

Καλώς ήρθατε “Στον Κοσμο Του”!

Δείτε backstage φωτογραφίες από το πρώτο επεισόδιο!Spread the love