Spread the love


Παρά το ότι ο Γιάννης Βαρδής είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να κινηθεί δικαστικά, κατέθεσε αγωγή στους δημιουργούς και ζητάει 100.000 ευρώ.

Το νέο τραγούδι της Πάολα με τίτλο Περαστική έγινε αιτία για να βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι σε νομικό επίπεδο ο Γιάννης Βαρδής και οι μουσικοσυνθέτες Τόνι Μαυρίδης και Χριστόδουλος Σιγανός. Ο λόγος είναι ότι ο κ. Βαρδής θεωρεί πως το τραγούδι είναι αντιγραφή του τραγουδιού Δεν Τελειώσαμε που έγραψε ο πατέρας του το 2009.

Εκείνο το τραγούδι το είχε γράψει ο Αντώνης Βαρδής για το Νίκο Βέρτη και πριν λίγο καιρό είχε γίνει πάλι θέμα ύστερα από δηλώσεις του Γιάννη στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη. Τότε ο Γιάννης Βαρδής είχε πει ότι ένιωθε στενοχωρημένος, αλλά δεν είχε σκοπό να κινηθεί νομικά. Μάλιστα, είχε αποκαλύψει ότι ο Τόνι Μαυρίδης και ο Χριστόδουλος Σιγανός τον είχαν προσεγγίσει για να του πουν πως θα αλλάξουν κάποια σημεία ώστε να μην υπάρχει ομοιότητα.

Το τραγούδι Περαστική κυκλοφόρησε και αυτό που άκουσε ο Γιάννης Βαρδής τον ώθησε να αναιρέσει τα λόγια του. Κι αυτό γιατί τελικά κατέθεσε αγωγή στους δύο δημιουργούς ζητώντας τους 100.000 ευρώ. Στην εκπομπή Ευτυχείτε έκαναν το σχετικό ρεπορτάζ και μίλησαν και με τις δύο πλευρές.
Ο μεν δικηγόρος του Τόνι Μαυρίδη ανέφερε ότι ρώτησαν εμπειρογνώμονες και θεωρούν εαυτούς καλυμμένους. Άφησε να εννοηθεί κιόλας ότι ο Γιάννης Βαρδής έχει ανάγκη από χρήματα και γι΄αυτό κάνει την αγωγή. Ο δε ενάγων τόνισε ότι ζητήματα που αφορούν την μουσική κληρονομιά του πατέρα του θα τα κυνηγάει όσο δεν πάει.



Spread the love