Spread the love


«Στο bootcamp πέρασαν πιάτα που δεν άξιζαν! Πίσω από τις κάμερες κρύβονται πολλά».

Στο Πρωινό έδωσε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Κασκούτας, τον οποίο όλοι γνωρίσαμε στις οντισιόν του MasterChef. Τότε το πιάτο του είχε προκαλέσει χαμό μεταξύ των κριτών, με τον Σωτήρη Κοντιζά να αντιδρά στην κριτική του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

«Πιστεύω ότι αδικήθηκα γιατί ήταν ένα πιάτο που άξιζε. Είχα ρίξει πολύ χρόνο, πολύ κόπο και πολύ χρήμα. Δεν πήγαν και κάποια πράγματα καλά γιατί είναι ο χρόνος, είναι η πίεση, είναι ότι έχεις από πάνω σου τις κάμερες. Πίσω από τις κάμερες κρύβονται πολλά.

Αν πηγαίναμε μαγειρικά, ναι, θα ήμουν τώρα στη δεκάδα. Αν πηγαίναμε με το βύσμα, πιστεύω ότι θα το χάναμε. Για μένα θα έπρεπε να είναι καθαρά μαγειρικά, να κρίνουν καθαρά μαγειρικά και όχι χαρακτήρες, παρουσίες και διάφορα άλλα. Στο bootcamp πέρασαν κάποια πιάτα που με τη δική μου κριτική δεν άξιζαν.

Τα υλικά που μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε μέσα από τη σακούλα ήταν από πέντε και πάνω. Πέρασε πιάτο που είχε τέσσερα υλικά μέσα, πιάτο που είχε τρία υλικά μέσα κι εγώ χρησιμοποίησα οκτώ», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Κασκούτας.

Δείτε όλα όσα είπε ο Αλέξανδρος Κασκούτας…



Spread the love