Spread the love


H Ράνια Τζίμα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη» μίλησε για την κορούλα της, αποκάλυψε ότι από το ένα αφτί δεν ακούει, το σχόλιο που την έχει ενοχλήσει αλλά αναφέρθηκε και στην καθημερινότητά της με τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Η Ράνια ανέφερε: «Δεν ακούω πολύ καλά. Από το ένα αφτί δεν ακούω σχεδόν καθόλου! Αλλά η μύτη μου είναι αλάνθαστη.» Και τόνισε: «Μαγειρεύει μυθικά ο πατέρας μου και πιστεύω ότι έχουμε χάσει πολλά λεφτά ως οικογένεια που δεν το έχει κάνει δουλειά. Μου στέλνει ταπεράκια…»!

Η Ράνια τόνισε: «Τώρα που έχω γίνει μαμά μου λείπει ο ύπνος. Νομίζω ότι σκοτώνω για λίγο ύπνο αυτήν την εποχή… Ένιωσα πολύ ζορισμένη και πολύ άβολα όταν βγήκε στη δημοσιότητα η σχέση μου με τον Γαβριήλ. Η γεύση που μου έχει αφήσει εκείνη η εποχή είναι πικρή. Γιατί ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Και για μένα και για εκείνον. Είμαι 37 ετών. Η Ελένη είναι ενάμιση. Ό, τι έχει να κάνει με την κόρη μου, μού φτιάχνει τη διάθεση. Την πρώτη φορά που ήθελε να με χαϊδέψει συνειδητά δεν θα τη ξεχάσω ποτέ. Ο Γαβριήλ είναι αυτό που λέμε ήρεμη δύναμη. Τις μεγάλες αποφάσεις και τα σοβαρά τα αντιμετωπίζει μόνος του. Δεν με χρειάζεται εμένα».

Όσο για το πιο ενοχλητικό σχόλιο που έχει ακούσει είναι εκείνες οι υπόνοιες ότι διατηρούσε σχέση με τον Πολ Τόμσεν: «Ήταν οι υπόνοιες πως έχω σχέση με τον Πολ Τόμσεν. Μπράβο σε αυτόν που το σκέφτηκε. Ήταν πολύ μπροστά. Ήταν πραγματικά προωθημένο. Πιστεύω πως αν έγραφε πως έχω σχέση με τον Ε.Τ τον εξωγήινο, θα ήταν λίγο πιο πολύ μέσα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love