Spread the love


Η Mαρία Μενούνος παντρεύεται το Σάββατο στο Άκοβο Μεγαλόπολης στην Αρκαδία, που πρόκειται για το χωριό του πατέρα της, και μίλησαν στην κάμερα για το χαρμόσυνο γεγονός.

Οι γονείς της βρίσκονται ήδη εκεί, ενώ η Μαρία θα φτάσει αύριο για τις απαραίτητες προετοιμασίες. Ποια μυστικά του γάμου αποκάλυψαν οι γονείς της.

Η Μαρία είχε κάνει και πολιτικό γάμο την Πρωτοχρονιά στην Times Square. Τώρα έρχεται και ο θρησκευτικός γάμος στην Ελλάδα με τον επί 18 χρόνια σύντροφό της, Κέβιν Αντεργκάρο.

Ο πατέρας και η μητέρα της της μίλησαν στην ΕΡΤ και αποκάλυψαν ότι το τραπέζι του γάμου της θα έχει πολλά παραδοσιακά πιάτα. Της αρέσει πάρα πολύ η τυρόπιτα όπως τόνισαν οι δικοί της. Γενικά οι καλεσμένοι, Έλληνες και ξένοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν την ελληνική παράδοση.

Στο γάμο της θα τραγουδήσουν η Άννα Βίσση και η Κακομοίρα ενώ από την playlist δεν θα λείπουν και τραγούδια από το χωριό της.

Τι άλλο αποκάλυψαν οι γονείς της για τον τρόπο με τον οποίο η Μαρία θα πάει στην εκκλησία; Τι νυφικό θα φοράει και από που το επέλεξε;

Απολαύστε στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί όσα είπαν οι γονείς της Μαρίας Μενούνος για το γάμο της στην ΕΡΤ:



Spread the love