Spread the love


Η 43χρονη Λουτσιάνα Μπαρόσο κατάγεται από την Αργεντινή και είναι σχεδιάστρια επίπλων, και μητέρα τεσσάρων παιδιών.Τα φωτογραφικά φλας στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ κινηματογράφου στο Τορόντο έκλεψε ο Ματ Ντέιμον και η σύζυγός του Λουτσιάνα Μπαρόσο (Luciana Barroso).

Το ζευγάρι βρέθηκε στον Καναδά για την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Ντέιμον με τίτλο «Ford v Ferrari».

O 48χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε το 2005 και έχει αποκτήσει με την 43χρονη Λουτσιάνα 3 κόρες. Η σύζυγος του σταρ κατάγεται από την Αργεντινή και είναι σχεδιάστρια επίπλων.

«Στάθηκα τυχερός, γιατί ερωτεύτηκα μια κοινή θνητή, κι όχι μια διάσημη ηθοποιό, ούτε καν μια ηθοποιό. Γιατί στην περίπτωση αυτή, η προσοχή των παπαράτσι διπλασιάζεται – κι έτσι προκύπτει η υπερέκθεση.

Αφού όλοι τότε ξαφνικά θέλουν να μπουν στην κρεβατοκάμαρά σου. Εγώ, όμως, δεν τους ‘δίνω’ απολύτως τίποτα. Αν δεν τριγυρίζω στα μπαρ ή δεν απατώ τη γυναίκα μου, πραγματικά δεν υπάρχει καμία ‘είδηση’ γύρω από το όνομά μου.

Κάθε φορά που προσπαθούν να με πετύχουν κάπου, βλέπουν πάντα το ίδιο στόρι: ένας μεσήλικος παντρεμένος με 4 παιδιά. Οπότε, για όσο καιρό αυτό δεν αλλάζει σημαντικά, δεν υπάρχει τροφή για κανέναν», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Ματ Ντέιμον.

H Λουτσιάνα Μπαρόσο έχει αποκτήσει άλλη μία κόρη, την Αλεξία, από τον πρώτο της γάμο, με τον Αρμπέλο Μπαρόσο.

«Νομίζω ότι µε τη γυναίκα µου είμαστε τυχεροί. Καθώς εκείνη δεν προέρχεται από τον κόσμο της σόουµπιζ και μάς αφήνουν ήσυχους» έχει σημειώσει ο ηθοποιός. Η Λουτσιάνα Μπαρόσο εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με εντυπωσιακή φλοράλ φούστα και μαύρο τοπ.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Ας δουμε και ορισμένες παλαιότερες φωτογραφίες του μαζί που έχουν δημοσιευτεί στο Instagram:

 

View this post on Instagram

 

Matt and Lucy yesterday – so cute ? . . Repost from @jkhappy2 . #mattdamon #tiff2019 #wife #lucianabarroso #couple #toronto #filmfestival

A post shared by ~Tátjana~ (@mattandjackwonderpotion) on

 

View this post on Instagram

 

#LucianaBarroso and husband #MattDamon on a yacht on holiday in Portofino, July 12, 2019.

A post shared by CELEBRITY COUPLES (@celebcouplenews) on



Spread the love