Spread the love


To μιούζικαλ «Evita» έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά από την Τετάρτη 3 Μαΐου, και για 20 μόνο παραστάσεις με τη Νάντια Μπουλέ στον ομώνυμο ρόλο.

Η πολυβραβευμένη rock opera των Τιμ Ράις και Άντριου Λόιντ Βέμπερ “Εvita”, ένα από τα πιο αγαπημένα και θρυλικά μιούζικαλ, με σημαντική όσο και επιτυχημένη διεθνή διαδρομή, ανεβαίνει από την Τετάρτη 3 Μαΐου, και για 20 μόνο παραστάσεις, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με τη Νάντια Μπουλέ στον ομώνυμο ρόλο.

Το μιούζικαλ «Evita» σκιαγραφεί την προσωπικότητα της Εβίτα Περόν, μιας γυναίκας με δυναμική και έντονη προσωπικότητα, μιας γυναίκας σύμβολο, η οποία λατρεύτηκε ως «αγία» ενός ολόκληρου λαού. Σύζυγος του πρώην Αργεντίνου δικτάτορα Χουάν Περόν, η Εβίτα ακολούθησε μια μεγαλειώδη πορεία. Αυτή την πορεία από την ταπεινή καταγωγή μέχρι τον πλούτο και τη δύναμη αφηγείται το μιούζικαλ.

Η People Entertainment Group, έχοντας ανεβάσει κάποια από τα πιο πετυχημένα μιούζικαλ των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα, κι έχοντας στο ενεργητικό της παραγωγές στο εξωτερικό (όπως το “Jesus Christ Superstar”), αποφάσισε να ανεβάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα μιούζικαλ με όλες τις υψηλές καλλιτεχνικές προδιαγραφές που συναντάμε σε παραγωγές του Γουέστ Εντ και του Μπρόντγουεϊ.

Η «Evita» θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με 54 συντελεστές επί σκηνής, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλισσόβα, απόδοση κειμένου του Γέρασιμου Ευαγγελάτου, μουσική διδασκαλία και διεύθυνση ορχήστρας του Αλέξιου Πρίφτη. Στην παράσταση θα συμμετέχει 10μελής παιδική χορωδία, ενώ την εμβληματική μουσική του Άντριου Λόιντ Βέμπερ θα ερμηνεύσει ζωντανά η Majestic Symphonic Orchestra.

Αξίζει σ’ αυτό το σημείο να πούμε ότι το συγκεκριμένο μιούζικαλ έχει εξασφαλίσει μια θριαμβευτική υποδοχή στο πέρασμα των χρόνων, και μετρά περισσότερα από 20 μεγάλα βραβεία και ένα βραβείο Όσκαρ στην κινηματογραφική μεταφορά του. Ακόμη, περιλαμβάνει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια musical που έχουν γραφτεί ποτέ, όπως τα “Don’t cry for me Argentina”, “You must love me” (Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού), “On this night of a thousand stars” κά.

Την Εβίτα Περόν, έχουν ερμηνεύσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικοθεατρικής σκηνής όπως η Ιλέιν Πέιτζ, η Patti LuPone, η Έλενα Ρότζερ και η Μαντόνα.

Δείτε το site του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Δείτε και το Facebook του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Info

“Evita”

Νάντια Μπουλέ, Αιμιλιανός Σταματάκης, Μιχάλης Ψύρρας, Άλεξ Οικονόμου, Μαρία Δελετζέ, Ίαν Στρατής, Άρης Πλασκασοβίτης.

Μαζί τους οι: Έλενα Βακάλη, Ανδρέας Βούλγαρης, Γιώργος Βούντας, Ίρις Γουργιώτου, Πέτρος Ιωάννου, Ντένια Λεβέντη, Στέφανι Μακαρίτη, Πάνος Μαλακός, Πάνος Μαλικούρτης, Γιάννης Μανιατόπουλος, Σταύρος Μαρκάλας, Νία Μπαλάφα, Σταύρος Μπέκας, Αγγέλα Σιδηροπούλου, Κατερίνα Σούσουλα, Aγγελική Τρομπούκη, Εύα Τσάχρα.

Συμμετέχει: 10μελής παιδική χορωδία.

Την μουσική της παράστασης ερμηνεύει ζωντανά η Majestic Symphonic Orchestra.

Σκηνοθεσία : Δημήτρης Μαλισσόβας

Απόδοση κειμένου : Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Μουσική διδασκαλία/ Διεύθυνση ορχήστρας : Αλέξιος Πρίφτης

Χορογραφίες: Νίκος Μαριάνος

Σκηνογράφος: Ζήσης Παπαμίχος

Φωτισμοί: Αλέκος Γιάνναρος

Ενδυματολόγος: Ηλένια Δουλαδίρη

Β’ Ενδυματολόγος: Μαίρη Μαρμαρινού

Φωτογραφίες: Δημήτρης Σκουλός

Μακιγιάζ: Γιάννης Μαρκετάκης

Κομμώσεις: Τρύφωνας Σαμαράς

Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς Video: Νίκολας Οικονομίδης

Βοηθός σκηνοθέτη: Νουρμάλα Ήστυ

Παραγωγή: People Entertainment Group Α.Ε. Διεύθυνση παραγωγής: Γιώργος Ισαάκ – Άλεξ Ελσαμπάγ Οργάνωση παραγωγής: Δάφνη Πιτσίκα Βοηθός παραγωγής: Γρηγόρης Παγανίτσας

EVITA is presented by People Entertainment Group by arrangement with The Really Useful Group Ltd.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων

Τετάρτη, Πέμπτη, Κυριακή στις 20:30 Παρασκευή, Σάββατο στις 21:00

Πρεμιέρα: Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 Τελευταία παράσταση: Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Τιμές εισιτήριων

Διακεκριμένη ζώνη: 30€ Α’ ζώνη: 25€ Β’ ζώνη: 20€ Γ’ ζώνη: 10€, 15€

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δημιουργήθηκαν ειδικά VIP πακέτα για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας! Βρείτε τα επίσημα πακέτα αποκλειστικά στην διεύθυνση www.people.gr/VIP



Spread the love